VBox7 logo

Време разделно за тризначките! Скараха се за пари, Любов не покани сестрите си на празник

14 189 15.11.2019

За много хора техните братя и сестри са най-добри приятели, като връзката помежду им понякога дори е свръхестествена. Е, с такава вече не може да се похвали тризначката Любов от култовите тризначки Вяра, Надежда и Любов.

Виж още: Тризначките от Big Brother се върнаха в Благоевград, Любов показа бебето

Наскоро в телевизионно интервю Вяра и Надежда се оплакаха от сестра им, с която по думите им са се разделили заради пари. Въпреки че трите спечелиха голямата награда на Big Brother през 2006 г., 200 000 лв., Вяра и Надежда не видели и стотинка от сумата.

Виж още: Тризначката Любов стана майка! Вяра и Надежда - на седмото небе!

С парите разполагала единствено Любов и нейният приятел, който стартирал бизнес. Именно покрай партньора на Любов трите сестри се скарали.

Виж още: Мистерия на Острова: Арестуваха една от Тризначките! Тя потърси помощ от Бойко Борисов

Че това е истина и отношенията помежду им са отровени, доказа и навид мило събитие от живота на Любов. Преди година тя стана майка за първи път, а наскоро отбеляза и първия рожден ден на дъщеричката си Виктория.

На семейното парти е имало много балони, играчки, лакомства и розова торта. Сред гостите се вижда майката на тризначките, както и много приятели.

Само че липсват лелите Вяра и Надежда. Което потвърждава и твърдението за сериозна вражда помежду им. Кой крив, кой прав - няма как да знаем, но едно е сигурно: засега и трите сестри оставата в Лондон, въпреки че са в лоши отношения.

14 189 15.11.2019

Още от VIP Virals