Часове преди финала на Игрите: Георги, Филип, Гого, Алекса или Виктория ще си тръгне със 100 000 лв?

354

Social Virals

Георги, Филип, Гого, Алекса и Виктория са петимата полуфиналисти, които ще излязат на Арената в битка за първото място и голямата награда от 100 000 лв.

Часове преди големия финал на четвърти сезон на „Игри на волята: България“ водещите на най-екстремното риалити - Ралица Паскалева и Димо Алексиев, загатнаха какво да очакват зрителите тази вечер и споделиха много любопитни истории – за любовта, коалициите, предимствата, стратегиите и саботажа в предаването.

„Този сезон на „Игри на волята: България“ наистина е най-зрелищният, най-запомнящият се и най-добрият. Всяка година качваме нивото на сезоните и това си личи не само по рейтингите. Буквално сме потопили всяка конкуренция, ако може изобщо да има такава. Това, че зрителите не са безразлични, е най-голямата награда за нас“, споделя Ралица Паскалева.

„Всяка година се стараем това, което показваме на публиката, да е все по-добро. Този стремеж държи и самите нас много заредени и внимателни. Според зрителските коментари този сезон се оказа доста следен и много интересен. И не само заради любовните истории, а просто защото е много цветен. Участниците бяха много интересни“, разказва Димо Алексиев.

За любовта в сезон 4 на най-екстремното риалити

„Нашето предаване не предразполага много към любовни истории заради самата динамика и стреса. Но станахме свидетели на няколко доста интересни истории. Някои влязоха като двойка, като Елица и Алекса, но имаше и такива които се зародиха в предаването. Не мога да твърдя какво се е случило с тях след това, но определено това е сезонът на любовта в „Игри на волята“. Мисля, че някои от двойките останаха заедно. Но в този сезон не говорим само за романтичното измерение на любовта, защото в този сезон видяхме и много чисто приятелска любов. В този сезон се зародиха изключителни приятелства, които устояха на доста перипетии. Изключително много участници ни впечатлиха. Показаха завидни умения и воля. Но ние трябва да сме безпристрастни. Стискаме палци за абсолютно всички. Всеки, който е дръзнал да дойде на Арената, е достоен за уважение. По телевизията може да изглежда лесно, но когато е 13.00 ч. и навън е 40-градусова жега, участниците не са яли и са тотално изтощени – това е велико изпитание на волята“, разказва Ралица Паскалева.

За коалициите в предаването

„Голяма част от участниците, които кандидатстват и влизат в „Игри на волята“, са много добре запознати с предаването и формата. Изгледали са всички сезони, разучили са нещата, дори са си правили мини макети на пъзелите. Видели са кои стратегии са успешни и вече не подценяват социалната част на играта. Ставаме свидетели как много силово подготвени участници отпадат на много ранен етап, защото не умеят да направят коалиция с някого. Не умеят да използват личните предимства. Не оценяват стойността на грошовете. Подценяват всичко това и казват: „Аз съм дошъл да играя!“. Това е чудесно, но играта на приключва на Арената. Тя е 24 часа. В този сезон показваме на максимум характерите на тези хора. Как едни са по-хитри, други – по-умни, трети са по-адаптивни, четвърти са по-силни. В един момент виждаме коя тактика и стратегия сработва най-добре - да имаш баланс между тези неща“, допълва тя.

„Относно лагерите в предаването, всичко тръгва много назад с желанието жена да спечели този формат. То провокира всички жени да се коалират, за да може да излъчат онази жена, която да може да спечели. В този сезон имаше един момент, в който, ако бяха решили, жените можеха да изгонят всички мъже и да останат само те в битката за финала“, разкрива Димо Алексиев.

За саботажа в племето на Супергероите

„Когато си поставен в различни условия от реалния живот, когато си с напълно непознати за теб хора 24 часа, и то близо два месеца и половина, дори най-дребното нещо започва да става по-голямо и по-голямо. Така че това е нормално. Ние съпреживяваме с участниците всичко, което им се случва в предаването. Всичките им несгоди и проблеми. Поплакваме си и се смеем заедно. Много често ми се е случвало да плача на Съвет. Вълнувам се и особено в епизода, който ще видим тази вечер, също ще бъде така. Имаме много емоционални моменти и няма как да останеш безпристрастен“, споделя Ралица Паскалева.

Коя е любимата игра на Димо Алексиев?

„Имам любима игра в предаването, която не видяхме в този сезон. Това е кръгът, в който двата отбора се гонят. Това беше битката на Андрей в миналия сезон и на Лазаринов. Има много битки, които е лесно да минеш веднъж, но ако трябва да ги повториш 10 пъти, ще бъдеш смазан. Когато играта е в напреднала фаза и си се вживял, адреналинът и желанието да се докажеш са много големи. Тогава волята излиза на преден план. Затова се нарича „Игри на волята“, категоричен е Димо Алексиев.

За парите в предаването

„Човек трябва да може да прецени кога да похарчи и кога да ги пази. Това също е въпрос на риск, на хазарт. Затова играта е толкова интересна“, допълва той.

Какви са най-важните качества, които трябва да притежаваш, за да се класираш напред?

„Трябва да си много адаптивен, да прецениш правилно кога да пазиш парите си, кога е подходящо да се разделиш с грошовете или да ползваш личното си предимство. Защото ние правим светкавични изненади. Всеки сезон има нови правила и често участниците, които смятат, че познават формата, в един момент се оказват много неприятно изненадани. Не винаги стратегията, която са си изготвили вкъщи, е правилната. Затова когато видиш кой е в отбора ти, какво се случва, много внимателно слушаш какво казваме (често в репликите, които подаваме към участниците са закодирани много неща) и действаш адаптивно имаш най-голям шанс за успех“, пояснява Ралица Паскалева.

„Според мен най-важното в игрите е да ги обичаш истински, а не да си отишъл да играеш единствено с цел наградата от 100 хиляди лева“, споделя Димо Алексиев.

Коментари 0
„Stranger Things“, „Wednesday“ и „Ozark“: Това са най-гледаните сериали за 2023 г. в САЩ
Свещеник, завърнал се от мъртвите, разказва защо Риана е саундтракът на Ада
"Стига вече с тези навлеци": Бесен хейт срещу сем. Джаферович, ето причината
Това тя ли е? Крисия заприлича на Гери-Никол, изненада с визия
Да си обичана е минимумът! Моника Валериева и Меди най-после заедно, заминаха на почивка
Пластична хирургия: Топ 5 на нещата, които хората най-често променят у себе си
Новороденото не е пречка: Джулиана Гани и Теодор Гецов дивеят в дискотека
А Алекс Петканова кога? MrBeast помогна на 1000 незрящи да прогледнат
Фалшива, изкуствена, безформена: Съсипаха Гери-Никол с коментари след нова порция странни снимки
Любовни сцени с транс мъж: Тейлър Суифт поставя прецедент с ново видео
Италиански лукс! Миа-Михаела разходи из Рим суичър за 3 бона
ВИЖ еволюцията на Селена Гомез - от момиче на Disney през 2007 г. до мегазвезда през 2023 г.
Направи ТОВА, за да я впечатлиш на първа среща: 4 действия, с които ще грабнеш всяко момиче
Критиците за новия албум на Сам Смит: Изследване на по-широката нетипична сексуална идентичност
Превръщат Squid Game в истинско риалити, вече има ранени участници
ВИЖ кой ще изиграе Майкъл Джаксън в нов биографичен филм
Много сладко! Приказката на Меди и Моника продължава, той се заигра с котето ѝ
"Бях станала като мъж": Биляниш призна, певицата се друсала със зоб като луда
Апартамент с гледка! Палома Митева се изфука с дома си
Анси от "Един за друг" с изненада, участва в създаването на книга
Показа си дупето на Витоша: Анджела Ташева лъсна по бельо в планината
Традициите са, за да се спазват! Поля от "Един за друг" вярна на българщината
А е едва февруари! Най-скъпите покупки на БГ звездите от началото на годината
Ако The Last of Us ти харесва: Топ 5 филма, които да гледаш, докато чакаш новия епизод