VBox7 logo

Тита даде урок по стил на българката! Ето какво трябва да има всяка жена в гардероба си!

15 323 22.11.2019

Певицата Тита беше наистина ослепителна в син тоалет с пайети на церемонията по връчването на наградите "NOVA подкрепя българските филми". 

Но всъщност стилната визия на Тита не изнанада никого. Така де, познаваме я, следим всяка нейна публикация в Instagram, а там кадрите са като от списание:

Виж още: Есенна приказка в Париж: Галена с визия като за корица от френската столица

Какво според Тита обаче трябва да има всяка жена в гардероба си? Отговорът е прост - черни ботуши, черни и бежови обувки. Защо? Защото те лесно могат да се комбинират с всякакви дрехи - дънки, рокля и тн., коментира тя пред камерата на "На Кафе".

Виж още: Глория не пуска лятото да си отива! Певицата събра погледите в съседна Гърция

Последва и логичният въпрос - какво би зачеркнала от гардероба на българката? Отговорът е отново прост - прекалено късите поли и разголените деколтета.

Виж още: Никол Шерцингер избра български дизайнер! Кой е той?

А как най-често е Тита в своето всекидневие? По клин, дълга и широка тениска и кецове. 

Виж още: На Оскарите изкопираха... Азис! Певецът припомни оригинала

В една от последните си публикации в Instagram Тита пък е в червен банско, тип "Спасители на плажа", и в уютна атмосфера на джакузи. Тя изглежда перфектно, въпреки че закрихме официалния сезон за по бански.

Тезата ни се потвърждава и със следващата снимка, от която установяваме, че певицата се труди здраво с залата, тъй като предното ѝ бедро е изключително добре оформено - достойно за завиждане и сред най-редовните в залата.

15 323 22.11.2019

Още от VIP Virals