VBox7 logo

Тодор Скримов: Трудно е да се вдигнеш след такъв обрат

2014-09-03 Българският волейболен национал Тодор Скримов бе изключително разочарован от тежкото поражение с 2:3 гейма от Канада.

„Трикольорите” бяха много близо до успеха. „Лъвовете“ водеха с 2:1 гейма и имаха аванс от 23:20 в четвъртия, но с удивителна серия „кленовите листа“ взеха частта с 26:24, а в тайбрека бяха категорични – 8:15.

„Играхме със сигурност с желание, мисля, че загубихме мача в четвъртия гейм, който трябваше да спечелим. Водихме с 3 точки, за съжаление, не се получи и мисля, че загубихме спечелен мач”, сподели националът.

„Много е трудно да се вдигнеш, след като са ти направили такъв обрат. И някак не успяхме да покажем най-доброто, случват се такива моменти. Трябва да забравим по-бързо подобни мачове”, каза още Скримов.

„Колектив в момента имаме. Имаме поне изпълнители, за да се борим с най-добрите отбори. Въпрос е и на късмет. Виждате, че днес просто не се получи, не знам защо. Забравяме мача, няма да се предаваме. Гледаме напред към другите съперници”, коментира още Тодор Скримов.