VBox7 logo

Шокиращите месечни издръжки, плащани от звезди за децата им

Бритни Спиърс
Певицата изпраща по $20 000 всеки месец на бившия си съпруг Кевин Федерлайн за двете им деца Шон и Джейдън. А след като получи психически срив, сумата бе увеличена с още $5000.

Еди Мърфи

Актьорът има десет деца, но това от певицата Мел Би му излиза най-скъпо за издържане. Връзката между Еди Мърфи и певицата от „Spice girls” не продължи дълго. Дълго време, след като се роди дъщеря им Ейнджъл, той не я признаваше за негова. След ДНК тест Мърфи се увери, че момиченцето е негово. Днес той плаща по $59 960 на месец за издръжката на Ейнджъл.

Чарли Шийн

Актьорът има четири деца. Две от тях са от актрисата Дениз Ричардс, на които изпраща по $55 000 на месец. Другите две деца са близнаци от актрисата Брук Мюлер, на които също праща по $55 000 на месец.

Том Круз

Том Круз и Кейти Холмс се разведоха през 2012 г., след пет години брак. Двамата имат дъщеря Сури, на която Круз изпраща по $33 000 всеки месец.

Мик Джагър

Фронтменът на "Ролинг стоунс" има осем деца. Последното се роди, когато той бе на 72 години. Джагър е задължен да изпраща по $15 000 на месец на най-малкото си дете Девро Джагър.