Митов: Дано догодина някои си вземат поуки

Старши треньорът на Хебър Пазаржик Николай Киров изрази недоволство от програмата на тима му след равенството 1:1 с Добруджа на стадион „Георги Бенковски”. Равенството удари сериозно по амбициите на тима за промоция в efbet Лига.
Не започнахме убедително, а след това играхме само ние. Знаехме, че Добруджа ще играе така, но то си е тяхна работа. Важното е, че накрая показахме воля и поздравявам тези млади момчета, които влязоха, набор 2002, 2003 година. Дадоха дух и вдигнаха отбора. Това е пътят. Няма да коментирам всеки мач програмата”, коментира Митов
„Свършило е вече, дано догодина си вземат поуки и да правят разместванията за всички еднакво. Ние сме много добре подготвени физически, иначе няма да вкарваме голове в последните минути. Трябва да сме по свежи, но като играеш вторник – петък, а другият отбор е почивал… това е втори цикъл, който играем така. Не искам да повтарям едно и също, браво на тези футболисти, че се вдигнаха и изравниха. Младите трябва да имат постоянство и да не си вирват носовете. А три мача, а пет трябва да изиграеш. В нашия футбол покажеш ли нещо, веднага те взимат. Андриан Краев направи четири мач и го взеха в Левски. А не да направиш два мача и в главата да започне да ти се върти въпросът „къде ще ходиш”. Не е само той, на нас ни липсват девет човека, но няма значение. Аз се радвам, че влязоха тези юноши”, каза още специалистът.

gongbg