Звездни стажанти - Епизод 17 (10.05.2016) - част 2

Финалът на „Звездни стажанти” е все по-близо, а до него ще стигнат само най-предприемчивите. Редиците на двата отбора вече се стягат за финалната битка, а задачите на стажантите стават все по-трудни. Тази седмица те ще трябва цялостно да организират жива витрина с живи манекени в работещ търговски обект, а манекените ще бъдат самите те. Витрината на всеки отбор трябва да е брандирана, с подходящ слоган, а в основата на цялата постановка трябва да е здравословният сън и неговата изключителна важност за човека.

Миналата седмица в заседателната зала Албена Вулева изказа пред Боса своето възмущение от 100 Кила, а за най-голяма изненада на рапъра, Юлиян Константинов се присъедини към думите на журналистката. Тази седмица предстоят тежки противоречия в „Отборът”. Обиден от обвиненията на своите съотборници при предишната задача 100 Кила ще предприеме нова тактика и ще реши да пести идеите си и да ги споделя с останалите само в краен случай. Тази промяна в поведението му няма да се хареса на Албена и споровете в „Отборът” ще зачестят.

С напълно противоположно настроение ще работят „Ангелите на Шарлопов” тази седмица. След присъединяването на новите попълнения в редиците им Марта и Рут ще заработят заедно като добре смазана машина, а от неразбирателствата помежду им няма да има и следа. Дори асистентът на господин Шарлопов – Андрей, ще изкаже своята изненада от отличната работа на двете дами, а дали това няма да донесе най-после така желаната победа на женския отбор, предстои да разберем.

zvezdni_stajanti