Неделев: Монтана се отърва с най-малкото

Капитанът на Ботев Тодор Неделев беше избран за Играч на мача с Монтана. При получаването на шампанското от GONG.BG той сподели, че полученият резултат е най-малкото, с което гостите от Северозапада са се отървали.
"Днес мисля, че напълно надиграхме Монтана и това 2:0 е най-малкото, с което си тръгват. Липсваше ни концентрация пред гола, куца ни малко и последният пас. Най-важното е, че днес спечелихме и оставаме седми. От утре мислим за Купата."
"Дузпата е 50:50, може и да се изтърве, но се радвам, че отбелязах. Заслужена победа за нашия отбор", сподели Тодор Неделев пред камерата на DIEMA SPORT след мача. Той коментира и щекотливата тема със забавянето на заплати от ръководството, като призна, че такива има.
"Нормално е сега, има някакво забавяне за първи път, но настроението в отбора е перфектно. Играхме много добър футбол, няма абсолютно никакви проблеми и мисля, че занапред ще е така", сподели Неделев, след което говори и за предстоящия мач с Пирин за Купата на България.
"Няма как да не съм притеснен за Пирин, един мач е, той ще бъде на надлъгване. От зимата насам Пирин е в добра форма, играят хубав футбол, като домакини особено, Като гости ще ни е трудно, но ще направим всичко, за да спечелим."
"Нормално е да искаме да спечелим Купата, ще е много трудно. Нека бием във вторник Пирин, пък после ще мислим за полуфинала, дай Боже", сподели Неделев, след което направи равносметка на редовния сезон. Според него, загубата от Дунав в Коматево е изхвърлила тима му от Топ 6.
"Определено Ботев може и още, един мач ни коства да сме в шестицата. Това беше двубоя с Дунав, който загубихме у дома. За един мач не можахме да влезем в шестицата. Ще се борим за седмото място и Купата, защото те дават излаз за Лига Европа", сподели капитанът на "канарчетата" и накрая говори за представянето на националния отбор.
"Естествено, че съм оптимист за националния отбор, поздравявам всички, защото играхме добре. Когато играем с желание, независимо от съперника, нещата се получават", завърши Неделев.

gongbg