Херо: Опасенията ми са, че във вторник ще е по-лошо

Наставникът на Лудогорец Димитър Димитров сподели опасенията си, че ако отложеният мач с Ботев от 22-ия кръг бъде насрочен за вторник, 27 февруари, ще бъде по-зле, тъй като се очаква температурите да паднат още, а снеговалежът да не спре. Специалистът сподели, че правилно срещата няма да се проведе, както не предвидено по програма (26 февруари от 17.30 часа), тъй като първо трябва да се мисли за здравеното на футболистите.
Припомняме, че на първо време срещата бе отложена за 24 часа, а във вторник ще има нова инспекция и може да се стигне отлагането ѝ за неопределено време.
„Вие как мислите, може ли да се играе?! Не може да се играе. Първо трябва да мислим за здравето на играчите. Трябва да помислим и за феновете, да могат да се насладят. Не е важно какво искам аз, а какви ще са условията. Моите притеснения са, че утре ще е по-лошо“, започна Херо.
„Очакват се минусови температури. Мисля, че утре ще е по-опасно“.
„Няма да е приятно, че се отлага програмата. Но нямаше да е логично да отложат междинния кръг, а ние да играем днес“, добави треньорът.
„Вчера отложиха мачове и в Италия. Има такива моменти. Трябва да се мисли първо за здравето на играчите“.
„Нарушава се програмата, няма къде да тренираме. Трябва да решаваме да излезем от ситуацията. Няма как да останем тук и да тренираме до мача в Стара Загора“, завърши Димитър Димитров.

gongbg