Младенов: Добре, че Тошко Неделев не игра

Опитният Даниел Младенов отличи целия отбор на Етър след триумфа на „болярите” срещу Ботев Пловдив за Купата на България.
Младенов пак призна, че публиката във Велико Търново заслужава подобни успехи и смята, че тимът продължава позитивната тенденция в игрови план.
„Беше много трудно, защото отборът на Ботев е много силен отбор и неслучайно са първи в елита. Знаем всички техни силни страни. Хубаво е, че и Тошко Неделев не играе, което им повлия. Знаехме си силата и с повече упоритост и здрава игра в средата спечелихме мача”, започна Младенов.
„Ясно ни беше, че ще имаме 2-3 положения и трябваше да вкараме някое от тях. Изпуснахме през първата част 1-2 ситуации, които решаваха мача, но накрая вкарахме гол. Победата е важна, не само за мен. Велико Търново има страхотна публика и хората го заслужават. Показахме, че несправедливо изпаднахме миналата година от efbet Лига”, продължи опитният халф.
„Важно е, че не допускаме гол. Успяхме и днес всички да удържим натиска на Ботев Пловдив и най-важното е, че победихме”, завърши Младенов.

gongbg