gong

Вили Вуцов: Това е футболен тероризъм, да викнат ГДБОП

35 982 04.06.2023
„Те спестени картони бяха в едната посока и вдигнати в другата. На терена днес трябва да дойде ГДБОП – това е един футболен тероризъм. Класически тероризъм с бандит. Този е бандит и цяла България го знае, но важно е кой го назначава. Този, който го назначава, е най-големият бандит, но с него ще се разправям на лична основа, тъй като тероризират отбора ми. Поемам вината за загубата. Не може да каже на левия бек – кажи им да те сменят, тъй като ще те изгоня. Смених го и на другия ни бек му изпука за 12 минути два жълти картона. Ние имаме пет фала, той ни даде четири картона“, започна тирадата си Вуцов пред нашата медия.
„За тази дузпа въобще няма да говоря, това е безумие при 0:0. помощниците и те калпазани. Ако това са им възможностите, моментално трябва да бъдат спрени, тъй като явно футболът им идва тежък. Казах на съдийския наблюдател всичко 1:1. Ще взема мерки, тъй като много хора тръгнаха срещу фамилия Вуцови – объркаха се. Разни мишки, които си мислят, че могат да бъдат по-големи тарикати. Аз съм ученик на Иван Вуцов. Много неща ще кажа и много хора ще ги боли главата. Всички мачове играем феърплей, няма съмнения за уговорки. Играхме си и днес както трябва. Като качество на играта – не е това, което трябваше. Имаше отпускане. Водещите ни футболисти излязоха от наказание. Всяко нещо фал, набуха ни 10 пъти в пеналта. Страшна работа. Поздравявам Миньор, но тя се дължи на цялата тройка“.
„По принцип това, което направиха момчетата за мен, съм им благодарен. Не сме водили разговори с Янтра. Имам планове, но се замислям дали да не сложа някои хора на местото им. Да отида на позиция, която ми е предложена и някои хора като тия днес терористи да ги поставя на място. Това не е нормално това нещо, несериозно е. Време е да се говори чисто футболно, какво се играе, какво се случва на терена. Ние говорим за съдийство, уредени мачове и не искам да говоря за такива неща, тъй като ми е мъчно“, продължи Вуцов.
„Не бих се нагърбил с прогноза за елита. Лудогорец при всяко положение са едни гърди напред. Ако някой си мисли, че те ще бият лесно Черно море – не познават. За мен Левски има по-добър отбор от ЦСКА. Левски и ЦСКА е бил винаги черешката на тортата у нас. В Левски ще се опитат да си направят кефа и да спрат ЦСКА. Това е хубавото на родния футбол, че има феърплей. Равностойни са и двата мача. Шапки долу на ЦСКА 48, тъй като спряха и Лудогорец. Без да ми се обиждат от Разград, но 1948 с този феърплей заслужаваха купата. Футболът е така – един ден ти върви, друг – не. За 48 мача с Лудогорец е бил най-важният, но не го изигра добре. Купата заслужено отиде в Лудогорец, но за мъжеството, добрата игра и феърплей 48 имаха нужда да получат тонус. Финал и трето място е напълно добре за сезона им“, каза още Вуцов в Перник.
Чуйте целият коментар на Велислав Вуцов в прикаченото видео.
Виж повече Виж по-малко
Как вярата помогнала на Крис Прат да стане суперзвезда в Холивуд 🙏
Десита с обща песен с Денис Теофиков: Вярвам, че някъде там празнуваш нашия дует
Най-красивите места в Румъния 🧳
Как екстремните горещини засягат мозъка и тялото?
💰Пуснаха търг за спортен екип на Роджър Федерер🤑
⭐Откриха храм на Афродита в потънал античен египетски град🌊
🧠Илон Мъск започва клинични изпитвания на мозъчен имплант, търсят се ДОБРОВОЛЦИ!🧠
ДА СИ ТАТУИРАШ ИВКА БЕЙБЕ? 😱
🌳Как учени откриха дърво изченало преди 185 години?😲
😲Риана показа за първи път НОВОРОДЕНИЯ си СИН! 👼
Защо ЗАБРАНЯВАТ ВЕЙПОВЕТЕ?
Филмът на Тейлър Суйфт счупи рекорда за предварителни продажби в САЩ за един ден!💲💰
Кръстиха улица на ДОНОР 👼🤍
Ето какво ще ти се случи в Бразилия, ако си хомофоб!😲
Факти за сериала „Приятели“, които 100% не знаете⭐
ИДВА ЛИ ОПАСНОСТТА В БЪЛГАРИЯ?
Изкуствено ли причиняват ПРИРОДНИТЕ БЕДСТВИЯ?
😲Насилието с оръжие, расизмът и глобалното затопляне тревожат младите хора от "GEN Z"
Ето кое е българското предложение за Оскар 😲😱😲
Психически тормоз – как да го познаем?🧐
Ексхибиционизъм: Как да постъпим, когато станем жертва или свидетели на ексхибиционист 😱😥
Настояване за справедливост: Родители залепиха некролози на парламента
Алекс Богданска С НОВО ГАДЖЕ? 🥰🥰
Глоба и съд за МЕРИЛИН МЕНСЪН- изсекнал носа си върху операторка след което я наплюл!😲