Чавдар Атанасов: Равенството срещу ЦСКА е с цената на победа за нас

2011-11-06 Президентът на Ботев Враца Чавдар Атанасов заяви след равенството с ЦСКА, че то е с цената на победа за врачани.

gong_bg