Кифуети: Новият треньор ни промени

Рахави Кифуети от Локомотив Горна Оряховица блесна с два гола при победата над Верея и логично получи шампанското за Играч на мача. Той прояви скромност при коментара на наградата и сподели, че най-важно за него е, че отборът му е бил.
"За мен беше отличен двубоят, но по-важното беше, че победихме. С новия треньор вършим добра работа и стигаме до победа. Когато започнахме мача, се надявахме да бием", заяви Кифуети пред DIEMA SPORT 2. Той сподели и как е повлиял новият наставник Александър Димитров на представянето на отбора.
"С новия треньор работим много върху пресата и това е тайната ни. Доста по-различно е, в сравнение с предишния наставник. Разликата е в главите ни. Той ни кара много да пресираме, пак казвам?", заяви Кифуети. Той сподели и какви ще са целите пред тима до края на сезона и дали Локо ще се спаси.
"Мисля, че ще бъде трудно, но ще се опитаме да играем по начина, по който го направихме днес. Разбира се, че съм уверен, че ще останем в Първа лига", завърши звездата на Локомотив Горна Оряховица.

gongbg