Стойчо: Всичко бе една разруха

2014-09-24 Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов заяви след загубата с 1:2 от Монтана на шестнадесетинафиналите за Купата на България и последвалото отпадане от турнира, че всичко в тима му във въпросната среща е било разруха. Младенов отдаде елиминацията на липса на мотивация у неговите играчи, както и на подценяване.

„Първо трябва да искаме прошка от тези фенове. Днес нямаше и помен от това, което работихме до този момент. Имаше подценяване, а де факто характери днес липсваха“, започна Младенов в ефира на Диема.

„При всички положения загубата ще се отрази много не само на самочувствието, но и на джобовете ни. В света има много такива случаи, но поведението, това е непростимо. Аз днес не видях характери, затова присъствието на Вальо Илиев и Тунчев е много необходимо. До тук евала правех на играчите, но такива грешки ще бъдат жестоко санкционирани“.

„Не е единственият случай, в който отбор от по-нисък ешелон елиминира тим от А група. Няма значение, че има чужденци, те трябва да са наясно, че се борим във всички турнири. Днес не показахме нищо. Всичко бе една разруха. В последствие на мача се появиха проблеми. Максималното, което можеше да направим, бяха три смени. Липсата на мотивация бе решаващ фактор“.

„Вальо си е Вальо. Той е капитанът, той дава тона в мачовете. Ние отвън колкото и да викаме, трудно може да променим нещата. Това, което можеше да променим, бе в игровото време“.

„За мен Феро е от най-добрите български треньори. Не знам защо толкова време бе без предложение. Където отиде, свърши много работа. Мисля, че и той, и Георги Василев могат много да допринесат за българския футбол“.

„Липсата на мотивация, след това трябва да имаш много силен характер, а днес характер ни липсваше. Надявам се да има промяна срещу Берое. На мен много ми се искаше да продължим и за Купата, и за шампионата. ЦСКА си е ЦСКА. Ние винаги трябва да се борим за първите места. В тази среща нямаше синхрон в действията. До сега ротациите бяха успешни. Тук обаче се касае до мотивация. Може би и ние, треньорите не си свършихме работата“, завърши Младенов.

gong_bg