Великият магьосник: Титла за Бразилия, Роналдо ще блести

2014-05-29 Провъзгласилият се за Велик магьосник мексикански предсказател обяви своите предчувствия за Световното първенство в Бразилия. Той използва нестандартен тип карти, на които се уповава.

Алваро Васкес предрече триумф за Селесао на световните футболни финали, отлично представяне за Кристиано Роналдо и голямо разочарование за Лионел Меси.

„Финалът ще бъде спечелен от Бразилия, това, което казвам още от миналата година. Може би на финала, има голяма вероятност, да играят срещу Холандия, но Бразилия ще спечели”, сподели Великият магьосник.

Предсказателят обяви, че Лионел Меси и Аржентина ще имат сериозни проблеми на Мондиала.

„Кристиано Роналдо може да се превърне в най-добрия играч. Неговите карти излизат по най-добрия начин пред мен. При Меси виждам семейни или критични проблеми, които ще се обърнат срещу него”, допълни магът.

Великият магьосник обаче има добри новини за мексиканците и негови сънародници. Според него тимът ще успее да се класира за втория етап от надпреварата в Бразилия.

Алваро Васкес обаче предупреди, че предсказанията му не са окончателни, тъй като всичко може да се промени изцяло, благодарение на магия, заклинания и молитви. Магът обаче има дълга история зад гърба си, след като предсказва публично, по телевизията, от далечната 1960 година.

gong_bg