VBox7 logo

Пробуждането на Левски и емоциите на Люпко Петрович

2 331 17.08.2016 Инфо

Левски постигна забележителна и запомняща се победа над хегемона в българското първенство в последните години Лудогорец. Това беше първа победа на "сините" от началото на сезона и с нея се сложи край на негативна серия от двубои без победа, която датираше още от миналата кампания.
Това определено вдигна духа и самочувствието на "Герена". И в крайна сметка, вместо да се зарадва на този успех, наставникът Люпко Петрович беше бесен след края на двубоя. Той хвърли акредитацията си към някого, но така и не обясни към кого. Сърбинът беше чакан за изявление след последното занимание на тима за сряда, но реши да не говори.
Иначе заниманието на "Герена" премина в добро настроение, играчите си разменяха шеги и закачки. Джереми де Ноойер и Мики Орачев се готвеха под ръководството на кондиционния треньор Роко Перота, а контузеният Хеан Деса въртеше обиколки. Вратарят Боян Йоргачевич не беше на заниманието, защото получи почивка.
Какво последва след мача на "сините" с Лудогорец и какви скандали избухнаха около него, можете да видите в прикаченото видео.