Томаш: Интересуват ни само точките, нищо друго

Старши треньорът на Етър Александър Томаш остана доволен от втората поредна победа, която записаха „болярите” в първенството. Днес великотърновци излъгаха Черно море с 1:0 на негостоприемния „Тича”
„Доволен съм заради футболистите, заради това, че те много бързо осъзнаха, че трябва да бъдат отбор. Това е кота 0, на която трябва да стъпим. Наясно сме, че сме далече от това, което трябва да представляваме като отбор, чисто футболно, но в момента ни интересуват само точките, нищо друго. Заслугата е изцяло на футболистите”, коментира Томаш след срещата.
„Знаем какви са ни възможностите, знаем какво можем и какво не можем и по най-добрия начин излязохме от тези три двубоя. Мачът със Славия можехме да го спечелим. Най-трудното обаче предстои”, продължи той.
„Най-важна е защитата в момента, с оглед на мястото, в което се намира Етър. Знам психологията в България. Много бързо отиваме от едната крайност в другата. Имаме много тежък мач с Монтана. Точно това казах на футболистите преди малко. Когато Етър, който е последен, влезе в някой мач като фаворит, то това ще бъде заслуга на вас журналистите, а не моя, защото ще го напишете някъде”,завърши специалистът.

gongbg