VBox7 logo

Тъжните новини, които не подминаха никой

Ерик Клептън

Един от най-великите китаристи загуби 4-годишния си син Конър през 1991 година. Момченцето е скочило през прозореца от апартамента, където е било само с бавачката му.

Силвестър Сталоун

Синът на Силвестър Сталоун, Сейдж, бе тръгнал обещаващо по неговия път. През 1990 г. участва във филма „ Роки 5“ заедно с баща си. През 2012 г. на 36-годишна възраст Сейдж бе открит мъртъв в апартамента си. Първоначалната версия бе, че се е самоубил, но по-късно бе открито, че е получил сърдечен удар.

Принс

Синът на Принс умира седмица, след като се ражда. Той е страдал от рядко генетично заболяване – Синдром на Пфайфър.

Майк Тайсън

Четиригодишната дъщеря на Майк Тайсън, Екзодъс Тайсън, губи живота си при трагичен инцидент. Тя се оплита в кабел и се задушава. Ден по-късно тя издъхва в болницата.

Джон Траволта

През 2009 г. актьорът губи 16-годишния си син Джет. Детето е било намерено в безсъзнание в банята от чистачката им. Траволта неведнъж е казвал, че момчето му страда от синдрома на Кавазаки. Тази рядка болест протича като силно възпаление на различни тъкани в тялото, а в редки случаи води до сърдечносъдови проблеми.

Киану Рийвс

През 1999 г. приятелката на Рийвс, Дженифър Сайм, ражда мъртво дете в осмия месец. Двамата се разделят, а 18 месеца по-късно Дженифър губи живота си в катастрофа.

Д-р Дре

20-годишният син на хип хоп продуцента Д-р Дре беше открит мъртъв през 2008 г. Причината за смъртта му е свръхдоза с хероин и морфин.