Кулма: Имаше напрежение, сега вдигаме главите високо

Колумбийският нападател на ЦСКА-София Густаво Кулма беше избран за Играч на мача срещу Нефтохимик. Той вкара много красив гол, с който спечели шампанското, връчено му от зрителите на GONG.BG.
С този успех в Бургас беше заличен донякъде лошият спомен от равенството с Верея в миналия кръг и колумбиецът е щастлив, че е успял да помогне и според него сега всички вдигат високо главите отново.
"Мачът беше доста силен за всички нас, най-добре е, че успяваме да побеждаваме. Наистина напоследък бяха доста трудни дни, треньорът ни винаги се е опитвал да ни даде най-доброто, а ние на терена трябваше да го предаваме. Но невинаги се получаваше и сега трябва да гледаме напред", сподели Кулма пред DIEMA SPORT.
"Футболът е такъв, навсякъде има трудни моменти, но трябва да сме професионалисти и да сме подготвени за такива ситуации. Важното е, че днес победихме и пак вдигаме високо главите", добави още нападателят и разкри, че е имало някои проблеми с предишния наставник Едуард Йорданеску, който подаде оставка след хикса с Верея.
"Трудно е да не можеш да комуникираш свободно с играчите. Ние играчите сме тези, които трябва да показваме на терена. Имаше малко напрежение заради езиковата бариера, но сега вече има ново начало за нас. Победихме сега и гледаме напред", сподели още нападателят.
"ЦСКА винаги трябва да показва най-доброто, защото е най-големият отбор в страната. Ние като професионалисти трябва да доказваме това на терена", завърши носителят на приза Играч на мача.

gongbg