Димитър Илиев: Не ме притесняват слабите мачове, ясно беше, че ще има спад

Нападателят на Локомотив Пловдив Димитър Илиев говори за ситуацията в клуба преди мача с ЦСКА 1948 в петък. През седмицата „смърфовете” записаха първи успех у дома, побеждавайки Пирин с 2:1 в отложен мач.
Опитният футболист сподели, че е било очаквано да има спад в играта на пловдивчани след силните няколко години.
„Имам проблем с контузия. До последно бях под въпрос за мача с Пирин, но издържах, насявам се нещата да не се усложнят и да играя в петък срещу ЦСКА 1948. Мисля обаче, че не е нещо сериозно и ще бъда окей. Виждаме, че новите футболисти започват да навлизат все по-силно. Мога да отлича един Винс, който в пореден мач играе много силно и дава изключителна острота на атаката ни. Виждаме, че има опции, Лукас Салинас влиза от скамейката. Има опции да се ротира състава. Нещата леко по леко ще се наредят. Тепърва ще изглеждаме още по-добре”, сподели тои.
„Вече съм видял във футбола, за да ме притеснят няколко слаби мача или поредица от такива. Ясно е, че няма как градацията да е постоянна. В последните три години вървяхме само нагоре, ясно беше, че ще има спад. Това го има във всеки отбор, може би като изключим Лудогорец, но и те са имали слаби периоди, просто тяхната класа ги държи на върха. Абсолютно всеки отбор минава през трудни моменти”, каза още нападателят.
Още от Димитър Илиев може да чуете във видеото.

gongbg