VBox7 logo

Известни жени хванати в кражба

209 22.09.2019 Инфо

Бритни Спиърс

През 2007г. певицата открадна перука от магазин за възрастни. Кражбата е станала докато излиза от магазина, а единствената заплатена стока от нея е била бельо.

Уинона Райдър

През 2001г. полицията задържа актрисата за неплатени дрехи и аксесоари на стойност $5500. Наложен й е тригодишен изпитателен срок, както и 480 общественополезен труд, глоба от $3700 и изплащане на $6555 на магазина, от който е крала.

Меган Фокс

Меган Фокс многократно е споделяла, че е била бунтарка в тийнейджърските си години. Едно от нещата, с които не се гордее е кражбата на гланц за устни от най-голямата верига магазини за търговия на дребно в света.

Линдзи Лоън

Вероятно много хора свързват името на Линдзи не с професионалната й кариера, а с проблемите й със закона. През 2011г. тя бе обвинена в кражба на огърлица на стойност $2500. В нейна защита Лоън е казала, че обслужващия персонал на магазина й е дал колието, без да плаща, тъй като стилистът й се е разбрал с тях. Въпреки това, съдът я осъжда на 120 дни зад решетките.

Кеша

Единствената жена в тази класация, чиято кражба може да бъде оправдана, е на певицата Кеша. Преди да стане известна, Кеша е била бездомна. За да си набави храна, тя е крала от магазини.