След края на "Госпожа Фазилет и нейните дъщери": Какво се случва днес с любимите ни актриси?

3 648 26.01.2021

VIP Box

"Госпожа Фазилет и нейните дъщери" е един от най-успешните турски сериали. В ефира на NOVA той се радваше на изключителен интерес. Последният епизод на хитовата и вълнуваща поредица беше излъчен в четвъртък, когато зрителите разбраха какво се случва със семейство Егемем и двете дъщери на госпожа Фазилет - Едже и Хазан. Мнозина може би се питат какво обаче се случва със звездите от сериала, две години след излъчването на последния му епизод в Турция.

Ето какво се случва с актьорите днес!

Виж още: Михаела Маринова и гаджето - на планинска почивка! Певицата изви глас над Рила

Дениз Байсал

Познатата ни като Хазан, развива успешна актьорска кариера, разказва nova.bg. Тя се включи в успешни продукции като "Обещание", "Камериерки" и историческият сериал "Бамси Бейрек". През ноумври 2018 г. Дениз се сгоди за Баръш Ютчу, фронтмен на популярна турска група. Двамата си казаха "да" на 6 септември 2019 г.

Виж още: 9 месеца без Милен Цветков: любимата му жена и Дани Петканов със сърцераздирателни думи

Афра Сарачоолу

За екранната сестра на Дениз – Афра Сарачоглу, ролята на Едже е една от най-емблематичните в кариерата ѝ. След края на "Госпожа Фазилет и нейните дъщери", тя се снима в сериала "Децата на сестрите." През 2020 година на Афра е поверена главната роля в сериала "Учителят". В личен план тя има връзка с колегата си Мерт Язъджъоолу. Двамата се запознават по време на снимки на филм през 2018 г.

Виж още: На косъм от смъртта: Бъдещият баща Толгахан Сайъшман пострада в зверска катастрофа

Назан Кесал

Назан Кесал, която изпълнява ролята на госпожа Фазилет, има впечатляваща кариера в театъра, киното и телевизионните сериали. След края на сериала, тя се снима в още много филми и сериали. Актрисата е една от най-популярните в Турция. 51-годишната Назан е омъжена са актьора Ерджан Кесал и двамата имат едно дете. На любителите на турските сериали Назан е известна и с ролята си в "Имало едно време в Чукурова", където играе една от главните роли - тази на Зюлея Яман.