VBox7 logo

Защо бивша порно звезда и настояща компаньонка скочи срещу филмите за възрастни?

4 177 30.10.2019

Ранчото Moonlite Bunny е един от най-популярните публични домове по цял свят. Намира се в Невада, САЩ, и си е напълно действащ и легален.

Част от екипа му е популярната бивша порно актриса, Кимбърли Кейн, която пред британски таблоид коментира вредите, които филмите за възрастни нанасят върху мъжката сексуалност. По думите ѝ много от клиентите в ранчото страдат от "сексуална тревожност" и на практика не познават истинската интимност.

Виж още: Порно звезда с искрен разказ: Как точно се снимат филмите за възрастни?

Нещо повече - според Кимбърли именно филмите, в част от които се е и снимала, са причинили сексуални разстройства в цяло едно поколение мъже.

Виж още: Установиха колко време издържа българинът на порно! Гърците - по-добре от нас

Като порно актриса кимбърли има много награди, но днес обвинява индустрията за всичко това. Според нея младите мъже нямат никаква увереност в леглото.

Виж още: 5 порно звезди - мъртви за 3 месеца! Какво убива актрисите?

"Те са гледали хиляди часове порно и вместо да научат нещо от него, то ги кара да се чувстват неадекватни", коментира тя пред DailyMail.

Виж още: Учителка преподава четене през деня, снима порно през нощта!

Какво притеснява младите мъже в спалнята? Това са напърво място техните природни дадености, фактът, че жените не звучат така по време на секс, както порно актрисите.

Друга причина за сексуалното осакатяване на мъжете според Кимбърли е и липсата на адекватно сексуално образование.

Източник thumbnail: https://www.instagram.com/kkshot/

4 177 30.10.2019

Още от Брутално