Участниците в Hell's Kitchen - като деца за шеф Ангелов! Но има ли фаворит сред участниците той?

5 382 19.05.2020

Уеб Цитати

Шеф Виктор Ангелов стана известен в последните години с безкомпромисното си отношение в кухнята на Hell's Kitchen и тона към участниците в шоуто. Преди време той заяви, че само един човек, който има отношение към хората около себе си, към работата, повишава тон.

Виж още: Злоба, инат или нещо друго: Какво спъна Недялка в Hell's Kitchen? Ето какво мисли самата тя

В интервю той споделя, че участниците в Hell's Kitchen са му като деца. "Четиримата финалисти притежават изключителни кулинарни умения, лидерски качества и нестихващо желание за победа. Понякога ми се иска да променя регламента и да мога да връча наградата на повече от един финалист. Като родител човек не фаворизира никое от децата си, те просто са еднакво добри в неговите очи", признава шеф Ангелов пред в. "Телеграф".

Виж още: Соня от Hell's Kitchen свали 4 кг. за седмица! Как успя и за какво мечтае след шоуто?

Шеф Ангелов е категоричен - и в предишните сезони на шоуто, и сега той няма фаворити. "Когато имаш фаворит, обективността се замъглява и остава на заден план. Не е професионално и нямам право да си го позволя", заявява той. 

Виж още: Гергана след Hell's Kitchen отсече - не съжалява за нищо! Ето какво разкри за скандалите с жените

В последните седмици извънредното положение "влезе" и в Hell's Kitchen. Така участниците в риалитито се наложи да готвят не за гости в ресторант, а за доставки по домовете. Шеф Ангелов обаче признава, че идеята за поръчки по домовете в шоуто му е минавала многократно като идея през годините. 

Виж още: Анси и Марти след ''Един за друг'': Поуките за любовта им от шоуто и тайната на дългата връзка

"Основната разлика между това да поднасяш ястията в ресторанта и по домовете е, че в първия случай готвиш и поднасяш ястията едно след друго, а във втория всички заедно. Ритъмът е различен и в това е предизвикателството. Менюто задължително трябва да е съобразено с новата концепция, за да могат ястията да бъдат порцирани и транспортирани адекватно", обяснява още той.

Още от Уеб Цитати