И Мегз посрещна Слънчевата нова година! Ето за какво инфлуенсърката помоли Бог

2 417 20.08.2021

VIP Box

След средата на месец август е особено важна за една общност у нас. Става въпрос за Бялото братство, което по традиция посреща Слънчевата нова година на 19 август. 

Сред повлияните от идеите на Петър Дънов е и бившата дизайнерка Миглена Каканашева - Мегз. Именно тя "отпразнува" Новата година с публикация в социалните мрежи. 

Виж още: Снимката, която казва повече от 1000 думи: Иво Аръков заведе гаджето за ЧРД на романтичен остров 

"Ако можех днес и утре, и други ден - бих била на Рила. Бих танцувала паневритмия горе боса - да усещам всяко туптене на Земята от обединението ни в любов. Бих спала в хижите и бих говорила с всеки, когото срещна за това къде се намира по пътя си. Ей така да го докосна и той мен. Бих пила домашна лимонада от бъз и бих си изключила телефона", написа тя под снимка от Дубай и сподели, че именно планината и чистият планински въздух най-много ѝ липсват на новото мяст, където избра да живее. 

Виж още: Сами Хоссни сподели малката тайна, с която да отслабнете и защо отиде в Бразилия 

"Където и да си винаги помни, че Бог е с теб. Ти си част от него и той е част от теб. Честита Божествена Нова Година", написа още тя и допълни: "Обичам те много Господи, моля те давай ми сили когато ми е най-тъжно за дома". 

Виж още: Моника Валериева нажежи страстите до червено, отдаде се на почивки 

Самата Мегз, както сме писали и преди, вече живее в Дубай. Тя започна да учи арабски език, за да се впише по-добре в средата. По последна информация Мегз ще се занимава с публични комуникации в арабската държава. 

Изображение: https://www.instagram.com/megz_miglena_kakanasheva/