Моника Валериева лъсна в старо видео, в което е напълно гола и интимна с жена

25 906 16.09.2022

Скандално

В интернет не може да се покрие нищо, ако си популярен човек, а и не само. Всеки един от нас оставя дигитален отпечатък, който ще се пази доста дълго време. Същото важи и за Моника Валериева, чиято кариера стартира със сериозни порции голота и скандали.

Оказа се, че ние разполагаме с едно старо, но доста пиперливо видео, в което участва Моника, а компания ѝ прави Галя Димитрова. Кадрите са правени по време на фотосесия за една от мъжките Библии, но запечатаното не изглежда никак невинно, както и сами може да се убедите от видеото горе.

Виж още: Нищо общо с Джулката: Сузанита качи 15 кг., но хич не им се плаши! Ето за какво обаче съжалява 

На кадрите виждаме една доста разкрепостена Моника, която се милва нежно с Галя Димитрова. Мацките се забавляват пред камерата ту с еротично облекло, ту както майка ги е родила.

Днес Валериева определено не демонстрира толкова разкрепостено поведение, името ѝ не се свързва със скандали. Връзката ѝ с Меди е една от любимите теми на родните таблоиди, които редовно ги събират и разделят. Истината е, че нито Меди, нито Моника са коментирали връзката си на този етап, защото двамата избягват интервюта и публични изяви.

Виж още: Обвързан е! Гого от "Игри на волята" с признания за личния живот и живота в Саудитска Арабия 

Изображение: https://www.instagram.com/monikaavalerieva/ 

Още от Скандално