Метаморфозите на Кристиан Костов: Певецът на 21 и продължава да впечатлява с визия

31 706 18.03.2021

Cool News

Един от най-талантливите родни изпълнители отпразнува своя рожден ден. Младият певец Кристиан Костов навърши 21 години и отбеляза празника си в тесен кръг, показват снимки, които младата сензация качи в Инстаграм.

"Днес съм на 21. Изминах дълъг път и съм благодарен на всички, които ми позволиха да израствам, да се променям, да бъда човек без никакъв страх. Обичам ви, хора. Ако искате да ме подкрепите, споделяйте песните ми, музиката ми", пише емоционално 21-годишният Кристиан, който се е спрял на доста интересен тоалет. Костов е облечен в изчистен сребрист костюм, който е с широка кройка - каквато е последната модна тенденция по световните подиуми. 

Виж още: Шепа любов, която не иска нищо, а само дава: Симона Загорова и чудото на живота!

През годините Кристиан е показал, че е смел в своите модни метаморфози. Не се притеснява да бъде себе си, а точто заради това неговите фенове го обожават, защото от него очакват... неочакваното. Един ден ще е с къса черна коса, малко след това ще се появи с дълга, обсипана с цветни кичури в един или друг цвят.

Виж още: Йоанна Темелкова за тежките снимки в "Братя" и коя е най-голямата ѝ издънка в училище

Модният усет на Костов също привлича внимание, защото дрехите му определено не са за всеки човек. Все пак артистите са хора, които обичат да провокират себе си, но публиката, а Кристиан умее да прави точно това, но нека не забравяме едно - всичко това е подплътено с много певчески талант, който Костов притежава по рождение.

Виж още: Лудият репортер отчете интересен резултат от редовните тренировки и няма нищо общо с мускулите

Изображение: https://www.instagram.com/kristian_kostov_official/