VBox7 logo

Синът на Фики расте като гъба! Вижте колко голямо е станало чаровното хлапе

7 738 11.12.2019

По всичко личи, че идва ерата на новите, младите изпълнители в поп-фолка. Емрах, Денис Теофиков, Лидия, Десита... клубовете са техни, песните им обръщат класациите! Сред тези имена е със сигурност и това на Фики, който последно избухна в съвместен проект с Галена.

Но Фики е много повече от просто певец, който е на върха на славата си. Едва на 24 години синът на Тони Стораро може да се похвали с много постижения, не само в личен план.

Виж още: За първи път: Фики показа сина си! На кого се е метнал малкият Тони?

Както е известно, през 2017 г. той се жени за любимата жена, с която е и до момента, въпреки крехката си възраст и професията си. 

Виж още: Синът на Фики - на 1 годинка! Родителите му спретнаха лъскав купон

Двамата имат и наследник, малкият Тунчер, който е почти на година и осем месеца. Момченцето се роди на 16 февруари 2018 г. и към момента е едно от най-популярните хлапета у нас. 

Виж още: А половият живот? Джулиана Гани с откровения в началото на осмия месец от бременността

Наскоро ви разказахме за прощъпалника на сина на Фики, където той е хванал кларинета. Е, не че е имал много избор - и останалите предмети били музикални предмети, макар че имало и лекарски слушалки. Но тогава никой от близките му не публикува снимки от събитието.

Затова ахнахме, когато гордият дядо, Тони Стораро публикува актуални снимки на внука си, за да видим и ние колко е порасъл:

"Моето всичко", пише Стораро. "Моето щастие", пише под друга снимка:

7 738 11.12.2019

Още от Cool Kids