VBox7 logo

Две от Тризначките бедстват в Лондон! Няма да повярвате къде са принудени да живеят

16 560 19.12.2019

Съдбите на някои хора трябва да преминат през наистина много премеждия, за да стигнат до щастливия край. Вероятно такава е ситуацията и с най-популярните тризначки в България, тези от Big Brother - Вяра, Надежда и Любов.

Виж още: Време разделно за тризначките! Скараха се за пари, Любов не покани сестрите си на празник

Неведнъж сме разказвали историята им, след като спечелиха риалитито. Преди няколко години пък съдбата ги отведе в Лондон, където се установиха. Там първоначално отиде Любов, където живее с половинката си и двамата имат дъщеричка - Виктория, която наскоро навърши годинка.

Виж още: Тризначките от Big Brother се върнаха в Благоевград, Любов показа бебето

Но неразделните допреди тризначки вече са разделени и то заради пари. Оказа се, че с парите от риалитито разполага само Любов и приятеля ѝ, който стартирал свой собствен бизнес. Лошите отношения се потвърждават и от първия рожден ден на малката Виктория, като на събитието не присъстваха Вяра и Надежда.

Виж още: Тризначката Любов стана майка! Вяра и Надежда - на седмото небе!

Но спадовете в живота на Вяра и Надежда продължават. Оказва се, че двете живеят в църква и молят някого за помощ. Надежда споделя, че е работила 7 месеца без да ѝ платят, а две години живее в Лондон нелегално. 

Решението на Вяра и Надежда да се върнат в Лондон всъщност е доста странно, тъй като двете в телевизионно интервю споделиха, че нямат пари за квартира, храна и като цяло са на ръба на отчаянието. Но у нас не намерили работа...

Преди време те са споделяли, че са попадали неведнъж в схеми и са били изнудвани, мамени от сънародници и работодатели на Острова. 

Същевременно Любов води приличен, дори висок стандарт на живот. Има дом, семейство и по думите на сестрите си живее доста охолно.

16 560 19.12.2019

Още от Скандално