VBox7 logo

Люлин избра своята нова Мис! Конкурсът не се размина без скандал...

2 156 19.12.2019

Няма конкурс за красота у нас, който да не е опорочен от някой скандал. Така беше и с конкурса за Мис България с избора на Радинела Чушева, така е и с избора на Мис Люлин. 

Виж още: В Люлин си избраха миска! Идва ли ред на ''Мис Плеймейт Люлин''?

Новата Мис Люлин се казва С. Вълкова. Как ѝ е пълното име, не знаем, но важното е, че именно в нея е лентата на топ красавицата на емблематичния столичен квартал. 

Виж още: Новата Мис България украси Малдивите! Отново се заяде с хейтърите

"Е, не!!! Стига бе", ядосват се жители на Люлин. "Голяма трагедия", гласи друг коментар. "Тотал щета", пък трети.

Виж още: Коя е Теодора Мудева, новата ''Мис България''? Виж пътя й до короната

Всъщност конкурса се проведе в заведение в квартала и събра много емоции, вълнения и в крайна сметка усмивки. Въпреки положителните емоции, които личат и от снимките, новоизбраната миска се наложи да пусне коментар в отговор на критиките.

"Относно коментарите, които са изписани по мой адрес, благодаря ви хора за "топлите чистосърдечни думи", личи си че сте доста щастливи в живота си и обсъждането на моята визия ви е приоритет и не сте успели да задържите завистта от победата ми", заяде се от своя страна въпросната С. Вълкова.

"Всяка заслужаваше да спечели, но избраха мен. Относно короната, че е тежка, така е, но аз съм я заслужила с благородство, с нежност и с грация. Истината, е че е "По добре да си обект на завист, отколкото субект на жалост", завършва тя.

2 156 19.12.2019

Още от Social Virals