VBox7 logo

Новата Мис България украси Малдивите! Отново се заяде с хейтърите

8 842 16.12.2019

В последните години не е имало конкурс за Мис България, на който да не станем свидетели на шумни скандали около избора на топ красавицата. Така се случи и тази година с избраната Радинела Чушева.

Виж още: Новата миска отвърна на удара: Снимките ѝ - под лош ъгъл, но е упорита и без диалект!

Скандалът стана толкова шумен, че се наложи и тя каже някои думи по темата. Според нея снимките, публикувани от конкурса, са направени под лош ъгъл и дори самата тя не се харесва на тях. "Определено и на мен не ми харесват снимките, и не виждам прилика с истинската ми визия в живота и ежедневието ми. Който ме познава на живо, може да сподели как изглеждам! Бих била благодарна", писа миската.

Виж още: България има своята нова Мис! Коя е красавицата Радинела Чушева?

И поясни, че не работи с фотошоп. За разлика от други момичета в Instagram. 

Виж още: България има нова плеймейтка! Михаела е красива, скандална и има странна мечта!

По-късно, в интервю за "На Кафе", Чушева обясни, че иска скандалът около нея да утихне, за да се заеме с благотворителните цели, които си е набелязала да подкрепи. Е, какво по-хубаво от това да изчакаш бурята да премине, докато си на Малдивите?

Красавицата е именно там в момента и въпреки че времето тук не е твърде лошо, няма как да не ѝ завидим за снимките по бански, зелените палми и летните градуси.

"За човек говорят лошо тези, които са по- зле от него. Тези, които са по- добре, са заети да се радват на живота си", пише под снимките тя.

8 842 16.12.2019

Още от Красивите българки