VBox7 logo

Николета Лозанова - бонбонено готина в модната столица Милано

5 718 29.11.2019

Че Николета Лозанова не обича да прекарва времето си в България, стана ясно преди време в нейно интервю. Тогава тя призна, че главата я боли изключително силно в мига, в който самолетът се приземи на летището в София.

Вероятно именно заради това плеймейтката и бизнес дама се старае да прекарва максимално много време извън границите на държавата ни. Така например наскоро тя си подари малко лято в Дубай, откъдето се появиха страхотни топли кадри. 

Виж още: Николета Лозанова като дете! Един по-различен #10yearchallenge

Малко след това тя се озова в Милано, където отново отседна в един от най-скъпите хотели в града, а и в Европа като цяло. И тъй като това вероятно е поредно посещение на Николета в италианската модна столица, снимките не бяха от местни забележителности. Снимките са всъщност предимно селфита:

Виж още: Новата плеймейтка - жертва на насилие! Ето я тежката история на Михаела

На два от кадрите Николета е в неоново розово, което по всичко личи, че бонбоненият свят е новият ѝ любим цвят.

Виж още: Есенна приказка в Париж: Галена с визия като за корица от френската столица

Но ето тази ни е любимата:

Е, миланското пътуване на Николета не продължи дълго, тъй като скоро след публикуването на тези снимки, Николета качи story от София, придружено с палец надолу.

А че розово тепърва ще се носи, виждаме и от Instagram профила на друга модна икона в родния шоу бизнес, поп-фолк певицата Галена:

5 718 29.11.2019

Още от Най-яките мацки