VBox7 logo

Диона знае как се прави: Разтърси нета с една снимка и обяви голяма новина! Сменя ли жанра?

5 033 25.11.2019

 

Певицата Диона винаги знае кога и как да влезе успешно в медийното внимание и през изминалия уикенд го доказа напълно само с една снимка.

Виж още: Какво реши Диона? Рапърката издаде тайна в Instagram

Всъщност снимката най-вероятно е от новия ѝ проект, който ще видим и чуем до дни. По-интересното всъщност е в текста под снимката, а него става ясно, че всъщност Диона става част от продуцентската компания на поп-фолк изпълнителя Галин.

Виж още: DIONA: Днес 18-годишните са изживели всичко, което може да се изживее!

"И ти ли ставаш чалгарка", питат последователите на Диона в коментари. Други път просто ѝ пожелават успех. Но ще сменя ли жанра Диона?

Виж още: Очарователната Лидия с бляскав рожден ден! Гостуваха ѝ куп инфлуенсъри

Отговор на този въпрос намираме в story-тата ѝ, където отговаря на питания на фенове. "Ще пея всичко", коментира Диона. Причината пък да отиде в Alpha Music е, че сама е достигнала до ниво, което повече не може да надскочи.

Виж още: Калина Иванова, Галин, Лидия и Кристиан Кирилов за героите си във VIRAL

Това не бива да ни изненадва, тъй като певицата наскоро направи кавър на популярна турска песен, където освен в познатия ни неин стил, изпя и доста етно тонове.

Виж още: Драма разтърси поп-фолка: Десита и Денис Теофиков скъсаха! Кой на кого изневери?

Първият проект, който е записала в Alpha Music, е съвместен с Десита и Лидия, с които си партнира и в уеб сериала VIRAL. 

Сред другите въпроси, които са ѝ задали фенове, са такива за личния ѝ живот и конкретно има ли мъж до нея. Диона обаче е категорична - вече няма да коментира личния си живот, тъй като иска да присъства в общественото пространство единствено с работата си.

5 033 25.11.2019

Още от Music Virals