VBox7 logo

Помните ли t.A.T.u.? Вижте как изглеждат Лена и Юлия днес!

7 043 14.02.2020

Вероятно много от нас си спомнят какъв фурор предизвикаха Лена и Юлия от руското дуо t.A.T.U. Това се случи през 2002 г., а освен няколкото им популярни песни, най-емблематични бяха ученическите униформи, с които излизаха на сцена, а и целувките им.

Виж още: Помните ли, че в сериала ''Приятели'' Рейчъл и Рос имаха бебе? Вижте Ема днес!

Минаха почти 20 години, откакто двете предизвикаха фурор на световната сцена. Тогава Лена имаше дълга, къдрава и червена коса, а Юлия беше с къса черна коса, която я правеше на популярните иглички. 

Виж още: 10 г. след края на ''Листопад'': Ще познаете ли актьорите от сериала днес?

Днес двете изглеждат наистина различно, като от познатото ни остана само дългата червена коса на Юлия.

Виж още: Помните ли Робинята Изаура? Ето как изглежда актрисата днес!

Дуото се разпада през 2011 г., а двете момичета започват да се занимават самостоятелно с музика. Въпреки това те се събраха за изданието на музикалното риалити The Voice в Румъния, както и през 2014 г. за зимната олимпиада в Сочи.

Но за целувката, която така разбуни духовете в Русия. Преди време, през 2014 г., в интервю Юлия беше обвинена в хомофобия заради свое изказване. Тогава тя заяви, че би осъдила сина си, ако той избере да бъде гей, защото вярва, че "истинският мъж е истински мъж". 

Виж още: Помните ли съквартирантите от първия Big Brother? Вижте какво правят сега!

"Господ е създал мъжа, за да създава живот, това е природата. Мъжът за мен е подкрепа, сила... не бих приела да имам син гей", заяви в интервю тогава тя. 

Освен това заяви, че при двойка от две жени е различно от двойка от двама мъже. Просто гей жените, по думите ѝ, цитирани от британския Дейли стар, изглеждат по-приемливо естетически. "Но искам да кажа, че не съм против гейовете по принцип, просто не искам сина ми да е такъв", оправда се тя.

7 043 14.02.2020

Още от OMG Facts