10 г. след края на ''Листопад'': Ще познаете ли актьорите от сериала днес?

94 780 31.12.2019

Celebrity Box

В последно време изборът от турски сериали за гледане е пребогат. И по телевизия, и в интернет - заглавията са десетки. Но само преди няколко години това не беше така.

Вероятно много от вас си спомнят, а дори са и гледали, един от най-емблематични сериали, излъчвани у нас - "Листопад". Той се снима от 2006 г. до 2010 г. и проследява плодовете от възпитанието на четирите деца на семейство Текин. Но какво се случва днес с актьорите от сериала днес, близо 10 години по-късно? И дали все още му е лошо на Али Ръза?

Виж още: Хазал Кая стана майка на момче, актрисата роди въпреки болест

Халил Ергюн

Актьорът, изиграл образа на Али Ръза, днес е на 73 г. Зрителите в Турция отдавна не са го гледали на малкия екран или на театралната сцена, затова появата му наскоро в популярен мол, се превърна в новина. На снимката той не изглежда във върхова форма, но фактът, че се е снимал в македонски филм доказва, че все пак всичко с актьора си е наред.

Гювен Хокна

Екранната съпруга на Али Ръза продължава да се снима във филми и сериали. Дори последният е от миналата година. През 2019 г. на местния вот в Турция се кандидатира за общински съветник на район в Истанбул.

Виж още: Ердоган - кум на звезда от турските сериали! Събитието - през лятото!

Бену Йълдъръмлар

Бену изигра ролята на Фикрет, най-голямата дъщеря на семейство Текин. Актрисата е едно от популярните телевизионни лица в Турция и в момента се снима за сериала Kadin, където играе ролята на Хатидже. В свободното си време е доброволец в приют за бездомни кучета. 

Виж още: Звезда от ''Листопад'' стана майка! Бащата - също звезда от турските сериали

Гьокче Бахадър

Във филма Лейля беше младо и объркано момиче, но днес Гьокче е зряла жена и актриса. Продължава да се снима активно във филми и сериали. Освен това има и няколко записани песни с клипове към тях.

Фахрие Евджен

33-годишната акриса е омъжена за колегата си Бурак Йозчивит. Двата се запозната по време на снимките на сериала "Чучулига", който впрочем също като "Листопад" е по мотиви от романа на Решад Нури. Двамата от съвсем скоро се радват и на свой наследник.

Дениз Чакър

Екранната Ферхунде наскоро влезе в медийното внимание с дело, което няколко жени заведоха срещу нея с обвинения за расизъм. Тя пък заяви, че всичко е постановка заради политическите ѝ убеждения.

Източник thumbnail: Getty Images/Instagram

Още от Celebrity Box