3 зодии, които най-вероятно ще се оженят по-късно в живота си

1 175

Опасни връзки

Бързането да се ожениш млад, за да можеш да имаш дълга и перфектна връзка е не само нереалистично, но честно казано, това е някак остаряло в наши дни.

Всяка година все повече хора осъзнават, че могат да разчупят шаблона на обществото и да поемат отговорността за собствения си любовен живот, независимо дали това означава да изберат да се оженят млади или потенциално да останат необвързани.

Звездите всъщност имат известна представа за това кой е по-склонен да избере несемейния живот, с няколко знака, които са по-склонни да се оженят на по-късен етап в живота си, пише Vesti.bg.

iStock

 

Ние сме научени, докато растем, че бракът е най-добрата проява на любов и отдаденост в една връзка. Да обещаеш да останеш с някого до края на живота си, дори и да не се получи, в крайна сметка е доста романтичен жест.

Въпреки това, ние също се храним с истории, в които предимно млади двойки се женят, което предполага, че хората трябва да сключат брак до определена възраст.

Любов, брак, тези неща нямат правила или срокове; не бива да се чувствате стресирани, ако останете неженени известно време.

Романтично бъдеще

Въпреки че любовта изглежда доста непредсказуема, има начини да използвате инструменти за гадаене като астрологията, за да начертаете как ще изглеждат връзките в живота ви. Ще имате ли много партньори? Има ли само една сродна душа за вас? Дали ще бъде дълга връзка или любов от пръв поглед?

Едно прозрение, което астрологията може да не предложи, е приблизително кога ще се оженим. Всъщност има определени признаци, които подсказват, кои зодии са по-склонни да се оженят по-късно в живота си, оставяйки романтиката на заден план.

Ето и кои са тези звездни знаци:

Овен

Овните са известни със своята огнена страст. Те стават напълно отдадени на нещата много бързо, щастливи са да насочат цялото си внимание и ресурси към каквото и да е, стига да задържи вниманието им. Това ги прави да изглежда, че те биха били от типа хора, който ще побързат да се обвържат сериозно. Това обаче не е така, благодарение на една важна подробност.

Овните ценят своята независимост.

Колкото и безразсъдни и диви да изглеждат, Овните знаят много добре собствените си граници и много от тях смятат, че един брак твърде рано в живота няма да направи нищо друго, освен да ги държи в капан и да ги лиши от способността им да се впускат в импулсивни приключения.

Много Овни знаят, че все още трябва да узреят, преди да са готови да се установят в стандартния живот на възрастните, и са щастливи да останат сами, докато не почувстват, че са постигнали всичко, което желаят със свободата си.

Близнаци

Близнаците са друг знак, който е доста известен със своята ангажираност. Освен това са много любопитни, социални и леко летливи. Те винаги искат да изпитват нови неща, тъй като техният ангажимент е повече към ценности им, отколкото към конкретни хора, места или други неща. Тяхното безкрайно любопитство означава, че предпочитат да се срещат с нови хора на постоянна ротация, вместо да оставят някой да ги обвърже завинаги - поне докато са млади. Те искат да се забавляват, докато могат, преди бракът да ги завладее един ден.

Близнаците също имат много високи стандарти. Те знаят какво харесват, знаят какво искат и не бързат да го намерят. Те са щастливи да отделят необходимото време, за да намерят идеалния си партньор.

Тяхното желание постоянно да се учат от другите, съчетано с непоколебимите им стандарти за потенциален партньор, означава, че може да им отнеме повече време, за да искат да се установят и да намерят „правилния“, но Близнаците нямат нищо против. Докато се забавляват, докато са необвързани, кой има нужда от връзка?

Водолей

Водолеите маршируват в собствен ритъм в живота. Тяхната уникалност в рамките на зодиака е една от открояващите ги черти и подобно на Близнаците, те не желаят да се примирят, когато става въпрос за стандартите, които имат към потенциалните партньори. Те също като Овните са със свободен дух. Не са толкова приключенски настроени като първия знак на зодиака, но се радват на възможността да избягат на пътешествие, когато пожелаят.

Водолеите също са нетрадиционни. Те рядко намират стойност в дългогодишните обществени традиции, тъй като смятат, че не служат на никаква цел в съвременната епоха. Това кара много Водолеи да не се интересуват изобщо от брака като концепция. Те не се нуждаят от подпис или церемония, за да докажат любовта си към партньора, нито се нуждаят от публика.

Има голям шанс Водолей да се ожени повече заради ползите, отколкото заради романтичната идея изобщо, нещо, с което партньорът им ще се съгласи, ако са намерили правилния човек.

Изображение: iStock

Коментари 0
Ариана Гранде пее песен на Азис 😲😲😲
Какво се случва с участниците в „Един за друг“ след предаването  😍💕
Може ли ретроградният Меркурий наистина да повлияе на менталното ми здраве? 🔮
💯Нов Тренд: Тениски от рециклиран памук 😎🤗😯
С любов към природата - как да се забавляваме на макс това лято ☀🌊
Как да станете по-осъзнати в ежедневието си? 🧐
Как да станем по-уверени? 😍🤗
Как да преживеем по-леко раздялата с гаджето? 💔💔💔
По инфлуенсърски: Еко вечеря с приятели ❤❤❤
TREND: Винтидж дрехите и шопингът във вторите употреби 🙌✌
Как да разберем дали не сме в toxic relationship? 🚩
R.I.P. Почина кралицата на рокендрола Тина Търнър
Поставените граници съхраняват духа ни 👌😜
Как да заобичаш себе си с ниско самочувствие? 🙏💓
Да обичаш себе си – как се постига? ❤
Визуализацията – как ни помага да сме уверени и мотивирани 💫
Какво значи „да се насладим на мига“ 🤞✌
ЧАСТ 2: Живот без стрес - КАК? 😲
ЧАСТ 1 : Как да премахнем стреса? 🤗
ЧАСТ 2: 10 начина да вдъхнете нов живот на старите си дрехи 👀
10 начина да вдъхнете нов живот на старите си дрехи 💯
Furniture – Мебели от „боклуци“? Ето как да стане 💫
Lampshade – Нека бъде светлина! Ново осветление със стари материали 🤩
Как да направим дома си ART? 🧸
Bye,bye на фейк снимките! 😲 Гугъл ще показва кои снимки НЕ са реални 💣