Силиконска война: Кати Дойнова отмъкна гаджето на Жасмина Стоичкова

2 017 12.09.2022

VIP Virals

Втората световна война може и да е била най-кървавата в историята, но не може да се мери силиконските надпревари за новоизлюпени БГ богаташи. Родните плеймейтки и моделки са настървени и готови на всичко, за да си докопат до богатите мъже, които явно лесно падат в клопката на професионалните любовчийки.

В нета се е завихрила малка силиконска война, която водят Кати Дойнова и Жасмина Стоичкова. Е, поне така твърдят родни таблоиди, които скараха двете брюнетки.

Виж още: Кралят на самозадоволяването е "мъртъв": Дани Петканов спря с мастурбацията, хвали се с резултатите 

Твърди се, че Кати отмъкнала гаджето на Жасмина. Самата Дойнова пусна на стори в Instagram, че не го е отмъкнала, а си го направо взела. Оказа се, че кандидатката за титлата "Мис Силикон" Кати Дойнова наскоро била на романтична почивка с доскорошната половинка на "Мис Силикон" Жасмина Стоичкова.

Виж още: И жените я харесват: Дениз Хайрула направи стриптийз пред своя фенка

Изкуствената мацка се тагна от лъскав гръцки курорт, а това провокира завист и злоба сред конкурентките на Кати. Брюнетката се фука с луксозната си ваканция, а фотосите ѝ доказват, че си прекарва доста добре. Е, на 90% от снимките Кати е надупена, но пък това ѝ е любимата поза. Не сме очаквали снимки с книга и глобус!

Жасмина Стоичкова обаче не е коментирала клюките по свой адрес.

Изображение: https://www.instagram.com/kati_doynova666/ , https://www.instagram.com/jasmina_stoichkova/