VBox7 logo

Като две капки вода: Дъщеричката на Venci Venc' - пълно копие на баща си и почти на 1 г.!

4 236 16.12.2019

В края на 2018 г. проплака бохемското бебе Агуая - дъщеричката на рапъра Venci Venc' и неговата приятелка Мелани. Тоест съвсем скоро момиченцето ще навърши една годинка. А че родителите ѝ чакат с нетърпение датата (28 декември), става ясно от профилите на двамата в Instagram:

Виж още: Ето я и порасналата Агуая! 9-месечното детенце на Venci Venc' се появи в клип

Снимката по-горе е от профила на рапъра, като от нея ясно се вижда, че към момента момиченцето по-скоро прилича на баща си. 

Виж още: Теа показа бебчето! Посвети на Амая мили думи, които ще ви трогнат!

Разбира се, повечето снимки по традиция са в профила на майката, а там всъщност откриваме нищо, което последователите ѝ наричат "истината на майката".

Виж още: Криско най-после показа бебчето! Посвети емоционална песен на любимия човек

"Тя е моя сбъдната мечта! Платих повече от колкото имах. Простих повече от колкото можех. Сега АЗ съм основата на нейното съществуване.И няма да позволя...някой или НЕЩО да застане пред това! Благодаря на майката Земя и бащата Бог,че ме дариха с нея-мой смисъл и моя утеха", пише Мелани.

Преди няколко месеца Агуая се появи и в клипа на Pavell & Venci Venc' с Любо Киров, "Не бих могъл". 

Както се знае, родителите на Агуая не са типичната двойка. Двамата са най-добри приятели, но нищо повече... е, освен родители на момиченцето.

Самото решение бебчето да се "случи" било предложено от Мелани, която към момента била асистент на Венци. Тя му пратила мейл, в който му предложила да си направят дете. 

4 236 16.12.2019

Още от Cool Kids