МОНА: Била съм бременна по време на снимките на ''Пъзел: Похитени''!

Щастливо събитие на хоризонта...

9 335 15.10.2018

интерVIEW

 

Скрит член на екипа се е "промъкнал" тайно на снимките на новия екшън уеб сериал "Пъзел:Похитени"! Вярвате или не, се оказа, че Мона, която играе ролята на Ира, е крила сладка ТАЙНА без самата тя да знае.

Актрисата, която стана популярна в интернет с влога "Секс лафче", скоро ще става майка, а бебето е било на път по време на целия снимачен процес на хитовата продукция. И така, вместо един пред камерата се оказват двама! И шоуто започва!  

Между два пакета пуканки, делничен маратон със сериали и няколко магазина за детски играчки се срещнахме с нея, за да се поровим в плановете й за бъдещето... 

Любовта трае…

...толкова, колкото ти пожелаеш! Тръпката, която чувстваш в началото, отминава, а любовта - тя може да трае вечно стига и двамата да го искате. Човек трябва да се бори за любовта, a не винаги е лесно - но според мен всичко се върти около това и си заслужава усилията. Вярвам, че всеки има своя сродна душа и когато я намери, просто го усеща и любовта се случва.

Врагът в моето легло...

...по-скоро мъжът в моето легло, а в моя случай са двама! Радо (мъжа ми) и Бинго (кучето ни). А като добавим и бебе в корема ми, от което получавам ритници по цяла нощ... веселбата е пълна!

Да бъдеш или да не бъдеш…

...Като малка бях доста буйна и революционно настроена. Мислех, че винаги съм права и винаги аз съм важната. Когато пораснеш, обаче започваш да разбираш, че светът не се върти само около теб и твойте нужди и разбирания за живота. Всеки ден се уча да бъда търпелива, да правя компромиси и да се отдалечавам максимално от определения като егоист и нарцис. А ако “да бъдеш” означава да се стараеш да правиш добро за себе си и околните ... то тогава “да бъдеш”!

Ако аз правя ТОП 40 на първо място бих поставилa

...Зависи на каква тема е топ 40. Ако става въпрос за музика, филми и т.н. нещата се променят и обичам да разнообразявам стиловете и да се обогатявам. Ако трябва просто да кажа нещо от моя живот, което е номер 1, това са мама и татко! Имам най-яките родители и те винаги ще са начело на класацията ми топ 40 евър!

Имам shame плейлист, в който никой не би могъл да предположи, че си въртя…

...Много обичам българска музика. Не я смятам за шейм, но може би за по-младото поколение родено след 2000-та година, някой от любимите ми изпълнителище им звучат малко странно. Дони и Момчил сутрин в колата действат доста ободряващо. 

Докато бях на снимките на „Пъзел:Похитени“…

...снимахме в един апартамент в продължение на 10дни - всеки ден от сутрин до вечер. Понякога се случваше да идваме преди изгрев и да си тръгваме много след залез. Загубваш представа какво се случва в реалността, а хората от екипа ти стават семейство! 

Ще ви издам една тайна от снимките на „Пъзел: Похитени“…

...всъщност беше тайна дори и за мен, но съм била бременна по време на снимките на сериала. Много е странно, защото нямах обичайните симптопи за първите три месеца, а вместо да почивам и да внимавам аз работех по 12 часа всеки ден. Без да знаем сме имали още един малък похитен в Пъзела .

Последният път, когато бях на „секс лафче“ с приятелки, си говорихме за…

...Обикновено “секс лафче “ си остава за мен и влога ми. Повечето ми приятелки са със сериозни връзки и дълги връзки и няма много изненади и нови неща за споделяне. Но, ако нещо интересно се случи, със сигурност се обсъжда.

 Ще бъда… майка!

...Само искам да ми се роди едно живо и здраво бебче, оттам нататък цялото семейство ще се погрижим да е щастливо и винаги усмихнато. Моята майка е прекрасна и ми е страхотен пример в живота. Надявам се да приличам на нея - да бъде приятел с детето си и да му давам свободата да избира и да взима от живота с пълни шепи.

Ако можех да си открадна още малко талант, той щеше да бъде…

...Да съм по-постоянна и търпелива. С времето разбрах, че талантът е важен, но когато не си последователен в действията си и изгубваш лесно мотивация, дори да си най-гениалният творец, няма смисъл. Хората с талант трябва да се развиват всеки ден и да оценяват това, което им е дадено.

Очаквайте "Пъзел: Похитени" всяка сряда във Vbox7! 

Още от интерVIEW

Ева Пармакова: Разглеждам университети. Ще уча музика в Англия!
DIONA: Днес 18-годишните са изживели всичко, което може да се изживее!
Михаела Маринова: Изляха 10 кубика ледено студена вода върху мен по време на снимки!
Йоана: Любовта може да трае 3 живота, стига да е с правилния човек!
DARA: Понякога аз самата ''бягам'' от Darbie!
Pavell & Venci Venc': Тяло, потопено в лукс, не оказва съпротивление!
Марио: „Добрите момчета“ често срещат трудности!
BALLAN: Калоян се превърна в Ballan, когато подписът ми се превърна в автограф!
Ива Русинова: Когато се запознах с родителите на Ангел, баща му се изуми, че лежа под колата
Ева Пармакова: Представям си, че феновете танцуват, докато слушат ''Tell me right''!
Иван Тишев: Да влезеш в ролята на малко „смотан“ е адски интересно!
Шеф Виктор Ангелов: Да се стягат новите участници в Hell's Kitchen!
ALMA: Ако не го споделям с майка си, значи не е за споделяне!
Dim4ou: Аз съм млад, богат и известен
4Magic – Няма момче на света, което може да застане между тях!
Мари Константин:  Приятелите ми казаха, че съм ''супер палава''
Михаела Павлова: Мъжете, които идват на танци, са твърде малко!
МОНА: Била съм бременна по време на снимките на ''Пъзел: Похитени''!
АТИЛА: Нямам време за хора, които не слушат, докато им се говори!
Дара Екимова: От разбито сърце се умира или просто се прави много добра музика!
Лили Гелева - Момичето, което си измисли усмихнат ''край на света''
Рут Колева - За възходите и паденията в любовта