Скандал в поп-фолка: Меди и Люси Иларионов в спор за видео

7 791 14.10.2020

Скандално

Сериозен скандал се зароди между поп-фолк звездата Меди и талантливия режисьор Люси Иларионов. Поводът за разногласията между двамата, е видеото към песента "Дивана". Двамата спорят по казуса за неуредени авторски права, след като в YouTube и други платформи за видеосподеляния, както и в телевизионен ефир, бе свален клипа на Меди заради сигнал, подаден от режисьора, съобщават различни медии.

Меди, който в последната година набра изключителна популярност сред изпълнителите във фолк жанра, реши да заяви своята позиция публично, като направи това в социалната мрежа "Фейсбук". Ето какво сподели певецът:

"Гледам да не обръщам внимание на слухове по мой адрес, но няма как да замълча, когато името ми се петни и то в скалъпени истории за пари. Всеки, който ме познава знае, че аз съм човек, който никога и на никого не е дължал. За лъжите, които Людмил Иларионов- Люси говори по мой адрес, аз ще си потърся правата в съда, както и към всеки, който е тръгнал да пише клевети, без да си провери информацията", пише Меди и допълва, че е абсурдно да се твърди, че видеото е свалено, защото дължи пари. 

Виж още: "Стъпка напред" и в личния живот за Михаела Маринова? Певицата: Не се знае какво ще се случи!

"Всеки един, който има видеото преди мен, а в случая той е режисьор и е нормално да го има, може да го свали. Абсолютен опит за изнудване и търсене на слава. Това явно си е негова практика! Обръщам се КЪМ КОЛЕГИТЕ... не правете същата грешка и не  се доверявайте на този човек да стои зад проектите ви. Ще си спестите излишни главоболия!". Меди обаче успокоява верните си фенове, че видеото ще бъде върнато съвсем скоро, вече се работи по този въпрос. 

"Всички права са си мои. Всичко е платено и е нагло да се лъже по този начин. Явно успехът на песните ми е проблем за доста хора, които се чудят  по какъв начин да опетнят името ми". 

Виж още: Българският Къванч за ролята си в "Откраднат живот" и как приема сравненията с турския актьор

Източник снимки & thumbnail: Instagram/Facebook

Още от Скандално

Кои са топ актрисите, които се снимат най-често по бельо
Скандал в поп-фолка: Меди и Люси Иларионов в спор за видео
Мелания захапа Сторми Даниелс, но порно актрисата отвърна (мощно) на удара