VBox7 logo

Ива Русинова стана майка за първи път! Младата майка с емоционални думи към най-близките

8 706 10.02.2020

Една от най-известните жени дрифт пилоти у нас, Ива Русинова, стана майка за първи път. Щастливото събитие се е случило на 5 февруари, като Ива и любимият ѝ Ангел Караньотов са станали родители на момченце.

Виж още: Емоционален февруари за Венета Райкова с три важни събития и все около сина ѝ Патрик

Бебчето носи името на бащата на Ива, Борис. "Борис Ангел Караньотов - 05.02.2020 - първородният ни син и най-големият ми успех в живота", пише Ива в емоционална публикация в социалните мрежи. 

Виж още: Андреа - истинска русалка насред Пунта Кана! Певицата показа тяло за милиони

В публикацията Ива благодари на бабите и дядовците, както и на най-добрата си приятелка, че направили бременността ѝ най-спокойния период в живота ѝ, като са били неотлъчно до нея. 

Виж още: Известни българки захвърлиха грима и филтрите в името на предизвикателство! Вижте ги!

Интересна подробност намираме в публикацията на младия татко, Ангел Караньотов. От нея става ясно, че лекарят, следил бременността на Ива, е същият, благодаретние на който преди 26 години се е родил и самият Ангел Караньотов.

Виж още: Биляна Лазарова изненада всички от Доминикана - в напреднала бременност е!

За бременността на Ива се разбра по време на коледните празници. Малкият Борис е второто внуче на актрисата Аня Пенчева, която е майка на Ангел Караньотов. Тя е една от бабите, на която Ива благодари. Миналата година дъщеря ѝ Петя Дикова стана също майка за първи път.

Виж още: Преслава умилява Instagram със снимки на Паола! Вижте как певицата проговори бебешки език!

8 706 10.02.2020

Още от Красивите българки