VBox7 logo

Андреа - истинска русалка насред Пунта Кана! Певицата показа тяло за милиони

8 465 07.02.2020

Зимата у нас се върна с пълна сила, но по всичко личи, че поп-фолк певицата Андреа няма никакво намерение да последва примера ѝ и продължава да публикува страхотни снимки от почивката си в Пунта Кана в Доминиканската република.

Виж още: Джени Суши след скандала: Репортерката се съблече за Playboy, говори за бъдещето си

Тя замина към екозичната дестинация часове, след като посрещна 33-ия си рожден ден в столичен клуб. Е, празненствата по повод празника не приключват, а певицата си честити рождения ден още веднъж с тази снимка:

Виж още: Бившият продуцент на Андреа издаде малка тайна! Събрали ли са се Андреа и Кубрат Пулев?

Всъщност не е съвсем ясно с кого е отишла на екзотичната си почивка, но един от компанията със сигурност е словенския фотограф Тибор Голоб, когото отбелязва на снимките си нерядко. 

Виж още: Глория показа тяло на модел, откри ново хоби на Малдивите

На снимката по-долу Андреа пък говори за годините и времето. Според нея и цитираните думи, възрастта няма реални измерения освен когато я назоваваме. 

Виж още: Изневярата - личен избор с план и без гузна съвест! Но какво тогава е любовта за Папи Ханс?

Някои български издания твърдят, че Андреа ще бъде част от издание на мъжката библия Playboy. Ние няма как да знаем това, но пък сме сигурни, предвид снимките, които качва, ще ако това се случва, резултатът ще е повече от впечатляващ.

8 465 07.02.2020

Още от Красивите българки