VBox7 logo

Тези BG звезди се бореха с паник атаки. Как обаче се справиха?

Новият епизод на "Следвай ме" повдигна отново сериозната тема

12 471 02.10.2018

В епизод 5 на четвъртия сезон на "Следвай ме" се случиха много и важни неща. Ако не сте го гледали, сега е моментът да се поправите, защото по-надолу има спойлери:

Та в епизода Дани се сблъска с паник атака. По темата в нета се разрови Изабела. Е, ние знаем, че Google не е нито лекар, нито аптекар, затова бихме ви препоръчали, ако се сблъскате с нещо такова, да ходите направо при специалист.

Но днешният материал е посветен на друго. Тъй като паник атаките не са нещо, от което трябва някой да се срамува, ви представяме 7 звезди с проблема, които са споделяли, че се борят със същия проблем:

 

1. Емилия

Поп-фолк певицата е споделяла, че дори по време на участия е изпадала в кризи. Благодарение на близки обаче се е справила с проблема.

2. Камелия

Певицата е стигала дори до припадъци. Със силна воля и борбен характер се преборила с тях и вече е по-здрава и щастлива отвсякога.

3. Дебора

Поп-фолк певицата разказа за тях пред HairMaster в началото на годината. Стискаме палци те да са останали само лош спомен.

4. Миглена Каканашева MEGZ

Дизайнерката дори припадна в живо предаване на VIP Brother. Тогава Тото я пренесе на ръце до ИЗповедалнята. 

5. Моника Валериева

Моделката е разказвала за проблема си неведнъж. Даже се е заела да помага на хора, страдащи от паник атаки. 

6. Невена Цонева

Певицата получила паник атаките покрай музикално риалити. Справила се с тях без медикаменти, с помощта на близки и психолог.

7. Ема Стоун

Международното участие в класацията. В продължение на 3 години молила майка си да й разкаже как ще мине деня и да я увери, че никой няма да почине.

12 471 02.10.2018

Още от 7-те НАЙ