Методът на Сузанита: Скандални разкрития за най-известната секс поза в дискотеките

8 544 11.06.2022

Цвети К

По принцип мога да кажа, че съм запозната с всички новости, които касаят нощния живот у нас. Кой с кого излиза, кои са най-хитовите дискотеки, къде стават най-яките партита, кой трябва да познаваш, за да се уредиш с луксозно прекарване в чужбина и т.н. Наркотиците не са моето нещо, но покрай много общи познати също съм наясно кой къде продава и какво продава. Ето защо останах шокирана, когато разбрах за нов хит в дискотеките, които се върти поне от една година. Сподели ми го случайно моя приятелка на една луда петък вечер в най-хитовия софийски нощен клуб. 

Виж още: Задължителен речник на морето: Ако си забравил как се говори на Слънчака, е ся шА ти припомним! 

Естествено там се слуша основно поп-фолк и естествено идват всички, които си заслужава да познаваш. След бутилка „Moet & Chandon“, тя ме погледна палаво и ми посочи вип сепарето, на което се бяха наредили само известни столични бизнесмени, единият от които отдавна ѝ беше хвърлил око. Господинът има собствена верига автокъщи и поне още три бизнеса, а преди година беше известен като мъжът до една от най-популярните българки. Моята приятелка му беше предложила да идат след партито на хотел, но той й казал, че иска да ѝ прави „Сузанита“. Погледнах я шокирано, като въобще не разбрах какво е това. Оказа се, че така наричали най-известната секс поза в дискотеките, при която дамата наведена с гръб към мъжа шмърка забранени субстанции, а през това време партньорът прониква в нея анално. 

Виж още: Звезди от “Еуфория” двойка и в реалния живот! Ето кои са те 

Удоволствието било несравнимо да шмъркаш и точно в този момент да ти го вкарат. Позата била наречена така именно заради изцепките на популярната щерка на Орхан Мурад, като се твърди, че именно така я сварвали не веднъж и два пъти в тоалетните на редица популярни чалготеки. Този вид секс станал толкова известен, че от тийнейджъри до големи и здрави мъжаги искали да пробват по един бърз „Сузанита“ в разгара на купона.

Аз направо си глътнах езика, защото знаех, че моята приятелка не употребява нищо забранено, но тя беше готова да го направи заради въпросния господин. Обеща да ми разказва след това как е било, а аз побързах да си тръгна. Мислех си, че сексът в тоалетните на заведения отдавна е станал демоде, но явно се оказа, че греша.

И до ден днешен се чудя едно – дали Сузи знае, че има секс поза наречена на нейно име и до кога дамите ще си причиняват всичко само за да задоволят болните секс фантазии на скучаещи мъже. Решението е във ваши ръце, момичета – или си класна мацка или ти правят „Сузанита“ в тоалетните. Вие избирате.

Изображение: iStock Photos

Още от Цвети К

Бях с кечиста с най-големия член в България и преживях истински шок
Как изгубих девствеността си от приятел на баща ми?
Методът на Сузанита: Скандални разкрития за най-известната секс поза в дискотеките
Цялата истина: Как най-добрата ми приятелка прелъсти Виктор Стоянов преди всички останали
Женски бой заради един от най-желаните ергени в София – разказвам от първия ред
Влязох в бизнеса, за да проверя по колко на час вземат елитните компаньонки в България
Най-срамната ми секс история: Бях на суинг парти с известен български бизнесмен в Лондон
Отмъщението се сервира студено! Виж как казах на жена му, че сме заедно и го съсипах тотално
Отидох на уроци по орална любов и останах изумена!  Виж как го правят истинските мацки
Как спах с гаджето на най-добрата ми приятелка на участие на Меди
Мамините момченца не са за изпускане! Виж как го промених изцяло за един месец
Как се озовах в леглото на женен и известен мъж след петъчна нощ в Plazza
Виж как този път ти да спечелиш играта, когато той се появи след много години
Код червено: Пазете се от такива мъже, те са сексуални хищници
Три трика, които подлудяват мъжете в леглото
"Дневникът на една кучка": Как да спечелиш един мъж със собствените му номера!