Сутиенът не е приоритет: Най-горещата дупара от Ловеч "разля" силиконовите си бомби на свобода

5 327 11.08.2022

Най-яките мацки

Лято 2022 г., е лятото на големите силиконови бомби и на любимото ни движение "Освободете зърната". Отваряте си сутрин Instagram и хоп - силиконови бомби, хиалуронови устни, екстеншъни, дупета и всичко, което олицетворяват родните бръмчалки. Опа, инфлуенсърки и моделки. Да не ни се обидят, като Андреа!

Габриела Крекманова определено е луксозна мацка, която също не харесва пристягащите сутиени. Мацката се изпляска в сатенена рокличка, подчертаваща големите ѝ женствени извивки, а под нея си личи, че няма нищо ненужно.

Виж още: Романтиката им отива: Венелин Кондаков показа на какво е способен за Ина Гаярди

Габи, похвално е, че радваш последователите си редовно с подобен тип съдържание! Преди години учени установиха, че мъжете, които гледат големи гърди не страдат от високо кръвно. В лекарските кабинети трябва да има повече такива естетически снимки и дори табла, за да пациентите от мъжки пол се чувстват по-предразположени към лечението. Това е важно, защото знаем, че мъжете живеят по-малко от жените и са по-неустойчиви на болести.

Виж още: Какво се случва с фолк легендата Кати днес? И кои са ѝ любимите чалга певци днес

Габи е безспорно една от най-красивите мацки от Ловеч, където скоро не се е прибирала, но това не е беда голяма. Ние много бихме искали да видим мацката в "Ергенът" 2, защото сме убедени, че ще е царица в плетенето на интриги. Не сме сигурни, че ще си паснат с Евгени Генчев, който ни се струва твърде скромен и сладникаво романтичен. Все пак Габи е от мацките, които не харесват Tesla, а Ford Mustang, ако схващате какво имаме предвид. That's all.

Изображение: https://www.instagram.com/gabrielakrekmanova/ 

Още от Най-яките мацки