Не сте предполагали какви са най-тъмните тайни на всеки знак от зодиака

1 085 24.02.2021

Всеки човек има своите тъмни тайни, които крие от останалите. В това няма нищо лошо или странно, защото е напълно нормално да има неща, които да пазим само за себе си, както и за най-близките ни хора. Тайните не са непремнно нещо негативно, но понякога може да доведат до проблеми и раздори.

Всяка зодия има особени специфики на характера, които определят доста неща в живота. Какви скрити помисли се крият в дълбините на съзнанието ни, за които самите ние не подозираме? Астрологията може да ни даде отговор на този въпрос.

Овен

Когато трябва да вземат решение, се ръководят от чувствата и пренебрегват разума. Това им създава много неприятности и захранва незряло и егоцентрично алтер его.

Телец

Склонни са да се държат като арогантни материалисти, когато бъдат разочаровани. Пристрастени са към усещането, че винаги получават това, което искат. Внимавайте - обсебването от идеята да имаш най-доброто на всяка цена е деструктивна.

Виж още: Изи и Данчо от първия сезон на "Един за друг" станаха родители! Избраха красиво име за детето

Близнаци

В тях живеят много личности. Чувстват се длъжни да "дават думата" на всяка една от тях, което може да им изиграе лоша шега. Не прекалявайте с говоренето и постоянното прехласване по себе си - може да си спечелите много недоброжелатели, пишат от Edna.bg.

Рак

Те са чувствителни, но нямат намерение да се извиняват за това, че приемат нещата твърде лично. Трудно излизат от черупката си, но когато това се случи - съдбата да е на помощ на онзи, който ги е ядосал!

Лъв

Те са център на вселената и изискват от всеки да бъде наясно с това. Ако някой дръзне да им прави сянка, ще го оставят сам да попадне под ударите им и с гордост ще тържествуват след погрома му.

Виж още: Маги Сидерова шашна с думи в Инстаграм, Есил Дюран я подкрепи

Дева

Те са родени критици и не пропускат да отбележат слабостите на конкуренцията. Песимизмът им понякога успява да ги убеди, че слънцето изгрява сутрин, за да даде възможност на съдбата за пореден път да изпита възможностите им. Макар да се славят като подредена зодия, понякога създават невероятни стихии около себе си.

Везни

Трудно взимат решения, мразят изречения, които започват с "Ако си представим, че...". Обичат ролята на жертва, но истината е, че тя въобще не им отива. Странят от излишни скандали, но имат дълга памет и може да я използват в удобен за тях момент, ако нещо казано от вас не им хареса.

Скорпион

Те се ръководят от страстта, а тя понякога прераства в ярост и жестокост. Не се страхуват да си покажат ноктите, ако се чувстват застрашени. Внимавайте - този подход може да ви навлече неприятности. Скорпионите като цяло са потайни, търпеливи и обръщат внимание на много дребни детайли, които се губят за други хора.

Виж още: Любов по всяко време: Ивет Лалова и Симоне с очарователен снежен кадър

Стрелец

Те са брутално искрени. Носят отговроност за това, което са казали, а не за начина, по който хората интерпретират думите им. Този начин на мислене обаче може да им създаде проблеми. Малко тактичност няма да им навреди. 

Козирог

Те са мъдри и трябва да държат всичко под контрол. Въпреки това не могат да избягат от манипулативната си природа. Склонни са да използват другите, за да извлекат лична полза, но и се опитват да се оправдават с по-висша цел.

Водолей

Не се притесняват да поставят бърза оценка на чуждото поведение. Понякога дори може да обидят хората, но са чудесни анализатори, без дори да подозирате, че сте поставени под "сканиране". Дават най-добрите съвети, но те самите не се вслушват в тях. 

Риби

Този знак плува в съвсем други светове. Обичат да остават насаме със себе си. Не обичат да поемат отговорност и често очакват от другите да вземат важните решения вместо тях. Обиждат се, когато някой им каже нещо, което не им допадне. Ето защо трябва да внимавате, когато се шегувате с представители на зодия Риби, защото не знаете как ще реагират.

Виж още: Една снимка, която разбуни духовете: Бременна ли е Галена?

Изображение: iStock Photos

Още от Видео хороскоп

Когато тези зодии говорят, всички други да мълчат
Зодиите, на които природата е дала най-много
Пролетта идва с големи новини и съдбовни изненади за тези 5 зодии
Зодиите, които ще срещнат любовта през март
Не сте предполагали какви са най-тъмните тайни на всеки знак от зодиака
14 февруари наближава и е време за изненади! Ето няколко идеи за романтични подаръци според зодията