Стела след Сандев: Инфлуенсърката влезе в болница

8 520 11.06.2022

Най-яките мацки

След раздялата със Сандев Стела по никакъв начин не показва, че тази промяна е нанесла сериозни удари на живота ѝ, а даже напротив – блондинката продължава да работи все така упорито и да се развива все повече и повече. Двамата се разбират страхотно и постоянно поемат професионални ангажименти като двойка. Всичко негативно вече е зад гърба им.

Виж още: Най-сексапилната зъболекарка се отдаде на семейна почивка в Гърция преди сватбата

Преди няколко месеца Стелчето реши да се възнагради с нов силиконов бюст, който определено ще ѝ отвори още повече врати. Сексапилната девойка често публикува снимки с новите гърди, а сутиените вече са истински мит за нея.

Виж още: Злобна и след "Ергенът": Виктория Капитонова не спира да сее омраза към Александра

Известната влогърка за момент стресна последователите си със стори, в което съобщава, че е в болница по здравословни причини. „Чувството е ужасно, не съм вярвала, че ще цивря като бебе за нещо подобно. Знам, че след няколко дни всичко ще е наред“ – сподели тя към снимка на ръката си от болница, на която има абокат. 

Instagram

Виж още: Фалшът продължава: Пиленцата от Монако отново показаха какво е да си ВИП

Малко след това тя написа, че вече е доста по-добре и когато всичко приключи, ще разкаже какво се е случило. От кадъра към описанието виждаме, че Стела е в болнична стая, но въпреки това снима влог. 

Изображение: https://www.instagram.com/stela.pavlova/

Още от Най-яките мацки