VBox7 logo

Звезда от ''Великолепният век'' влиза в затвора за над 16 г.! Аднан Коч направи нещо зловещо

5 510 06.02.2020

Турският сериал "Великолепният век" у нас се превърна в истински хит, макар че неведнъж беше повод за разгорещени спорове има ли място такъв тип филм за Османската империя в родния ефир. Сред звездите в него беше и Аднан Коч, изиграл ролята на Бехрам паша. Е, скоро няма да го видим на екран, тъй като ще прекара доста години в затвора.

Виж още: Турската Моника Белучи разкри вълшебния коктейл, който я стопи! Изглежда по-млада отвсякога!

Аднан Коч беше осъден по 4 обвинения и ще прекара следващите 16 години и 8 месеца зад решетките. Неговият брат пък, Мехмед, е осъден на 17 години и 6 месеца за 5 престъпления. 

Виж още: Звезда от турските сериали с пищна сватба край Босфора, направи нещо уникално

Арестите на осъдените, сред които и турската звезда, са извършени през март 2018 г. по време на специализирана операция, като са иззети големи количества наркотични вещества, а по време на екшъна е бил взет дори и заложник. 

Виж още: Звезда от ''Листопад'' стана майка! Бащата - също звезда от турските сериали

Аднан Коч е роден на 26 юни 1981 г. в турския град Мардин. Той е едно от общо девет деца в семейството - три момичета и шест момчета.  След смъртта на баща му Аднан и братята му поемат семейния бизнес - работилница. По-късно актьорът се учи сам да свири на някои народни инструменти и първоначално започва да се занимава именно с музика. 

Виж още: Любима двойка от турските сериали се раздели! Причината - безумна ревност

След казармата той заживява в Истанбул, където в метрото случайно се запознава със собственик на агенция и той му предлага малка роля. Аднан е женен от 2011 г., като жена му е дерматолог по професия. Имат син.

5 510 06.02.2020

Още от Уеб Цитати