Красивата рускиня, която отглежда изоставена от майка си пантера и ротвайлер

9 978 18.03.2021

Zoo Box

Пантерата Луна се превърна в интернет сензация, след като една млада рускиня решава да се погрижи за нея, след като майката на животинката отказала да я храни след раждането. 30-годишната Виктория споделя, че е решила да помогне на малката пантера, но след като е била помолена, защото имала опит с големи котки. Рускинята от съвсем малка се занимава с животни и не я притеснява да е в такава близост до дивото животно.

Виж още: Няма да повярвате какво е общото между Златка Димитрова, Андреа Банда Банда и Зуека

Луна е родена в сибирски зоологически парк. След като станало ясно, че майката не иска да се грижи за нея, от управата на парка смятали да продадат черното коте. Когато Виктория разбрала новината, решила, че може може да помогне на пантерата, защото ще го направи много по-добре от всеки друг.

Брюнетката решила да помогне на животното като се грижи за него и му осигури диета, богата на необходимите хранителни вещества и витамини. Вики е наясно с всички възможности за развитие, но казва, че не се притеснява и е много привързана към пумата. Красавицата има и ротвайлер на име Венза, която се спогажда много добре с новата си приятелка Луна. 

Виж още: Лукс, блясък, сексапил: Преслава превзе Дубай, зарадва окото с кадри по бански

След дълъг процес на запознаване, за да е сигурно, че ще се разбират, двете животни се превръщат в близки приятели. Те винаги са заедно, играят, тичат и изследват света заедно.

Изображение: https://www.instagram.com/luna_the_pantera/ 

Още от Zoo Box

Красивата рускиня, която отглежда изоставена от майка си пантера и ротвайлер
Пухкави и чаровни: Вижте кои са най-известните домашни любимци в държавата
Звездите, които осиновиха изоставени животинки