Частни самолети, собствени жилища и завещания: Тези звезди правят всичко за домашните си любимци

1 796 31.08.2021

Zoo Box

За много хора домашните любимци са част от семейството. Големи компании различат на тази любов и предлагат какви ли не глезотии, що се отнася до домашните любимци. 

В това отношение големите звезди не пестят средства. Те са готови да похарчат стотици хиляди долари за своите любимци, макар и животинките да не разбират точно тази жертва. Представяме ви някои от най-ексцентричните звезди в това отношение.

Виж още: Холивудските звезди, които са били (или все още са) част от секта 

Александър Маккуин

Смъртта на дизайнера изненада всички през 2010 г. Тогава обаче беше разделено наследството му. Над 26 млн. долара си разделиха семейството му, благотворителни организации и ... трите му кучета! Животинките получиха 80 хил. долара. Според завещанието парите са за издръжката на домашните любимци до тяхната смърт.

Виж още: Джони Деп се оплака: Холивуд го бойкотира заради историята с Амбър Хърд

Бритни Спиърс

През 2016 г. Бритни дава над 30 хил. долара за домашните си любимци. Става въпрос за покупки в зоо магазини, настаняване в хотели и разбира се, ветеринарни грижи. Бритни към онзи момент има пет кучета. 

Опра

Не е тайна, че телевизионната водеща обожава кучетата си. Тя има цели 20, за които се грижи безрезервно и с много пари! Опра неведнъж вече е казвала, че кучетата съща са включени в завещанието ѝ и ще получат 30 млн. долара!

Виж още: Световните звезди, за които не подозирате, че са стартирали кариерата си в... порното

Кайли Дженър

Около Кайли никога нищо не е обикновено. Има общо 9 кучета, както и зайци и птици. Животинките имат свой собствен дом на два етажа, в които има буквално всичко. Дори и климатици. 

Парис Хилтън

Тя може би беше първата знаменитост, която използва домашния си любимец за аксесоар. Става въпрос за чихуахуа на име Тинкърбел, като кученцето често блестеше със стилни, маркови и твърде скъпи дрехи. То си имаше своя собствена къща. 

Виж още: Богати, известни и красиви: Големите звезди, за които се твърди, че укривали огромни данъци 

Марая Кери

Певицата обича лукса и блясъка и животът на домашните ѝ любимци не прави излючение. През 2017 г. тя сподели, че е дала 200 хил. долара в Англия. Летели са и с частен самолет, като транспортът е струвал 175 хил. долара.

Още от Zoo Box

Частни самолети, собствени жилища и завещания: Тези звезди правят всичко за домашните си любимци